Halpa Vippi

Katsaus tapoihin löytää halpa vippi ja kuinka välttää yleisiä pienlainan hintaa korottavia tekijöitä ja virheitä, joita monet pikalainaajat tekevät.

Pikaluotot ovat saaneet osittain kyseenalaisen maineen muun muassa sen takia, että useisiin pikalainoihin liittyy kulueriä, joita ei monesti ilmoiteta selkeästi vippiä hakevalle, vaan asiakkaan tulee lukea lainanehdot tarkasti löytääkseen maininnan niistä.

Yleisin näistä tekijöistä ja virheistä joihin vippaajat menevät on ottaa laina yrityksestä, jonka luoton hakutapaan kuuluvat maksulliset SMS tekstiviestit. Näiden SMS viestien hinta on Suomen markkinoilla noussut pahimmillaan 5 euron tasolle per viesti, ja nämä maksut jäävät asiakkaan kontolle, myönsi firma luoton tai ei.

Siten halpaa luottoa hakevan kannattaa välttää sellaisia pikalainoja tarjoavia firmoja, joilla luoton hakemiseen liittyy huomattavia kuluja. Varmin tapa onkin käyttää yritystä, kuten Risicum, joka ilmoittaa hakemuksen, esimerkiksi verkkolomakkeen kautta, olevan täysin ilmainen.

Toinen yleinen virhe jota pikaluoton ottajat tekevät on arvioida takaisinmaksuun tarvittava aika liian lyhyeksi.

Monella vippi yrityksellä on mahdollisuus luoton takaisinmaksun suhteen ottaa maksuaikataulun muutos...mutta tämä eräpäivän siirto on maksullinen toimenpide.

Tämä maksullisuus korottaa useimmiten otetun vipin hintaa enemmän, kuin mitä laina olisi tullut maksamaan, jos asiakas olisi ottanut suoraan vipin pidemmällä takaisinmaksu ajalla.

Halvimman vippiluoton löytäminen

Pikalainan hintaa korottavien virheiden kääntöpuoli on löytää mahdollisimman edullinen markkinoilla oleva laina, joka on mahdollista ottaa ilman "piilokuluja", kuten maksullisia lainanahakuun liittyviä SMS viestejä.

Jos käsissäsi on aikaa, voit käydä hakemassa kaikkien Suomen pienlaina yritysten tiedot Etelä-Suomen Lääninhallituksen "luotonantajat" rekisteristä, joka sisältää yli 80 firman yksityiskohdat.

Näiden palvelujen verkkosivustot listaavat kunkin luoton hinnat, todellisia vuosikorkoja käyttäen, joten saat kohtuullisen nopeasti kuvan siitä, mikä palvelu vastaa tarpeitasi.

Huomattavasti nopeampi tapa on käyttää vippivertailu palveluja netissä, kuten VippiVertailu.com.

Tällainen palvelu on hakenut luottojen hinnat jo valmiiksi tietokantaansa, ja voit muutamalla klikkauksella nähdä, mikä firma tarjoaa haluamallesi summalle ja takaisinmaksu-ajalle parhaimman korkotason.

Ennenkuin haet pikaluottoa, muista myös harkita vipille vaihtoehtoisia, usein halvempia, vaihtoehtoja, kuten luoton siirto omalle tilille (tai nosto käteisenä) luottokortilta, tai panttilainaamojen käyttö, jos omistat omaisuutta, jota voi käyttää panttilainaamiseen.

Halpa Vippi - Vippi Opas