Halvimmat Pikavipit 50e

Halvimmat pikavipit 50e summalle kannattaa tehdä vertailuna, sillä tässä lainatasossa luottojen todelliset vuosikorot vaihtelevat kaikkein eniten, johtuen vipin pienestä koosta.

Tilastokeskuksen ylläpitämän tilaston mukaan suomalaiset vippaavat keskimäärin jonkinverran päälle 200e kokoisia pikalainoja, summan ollessa kasvussa vuosineljänneksestä toiseen.

Alimmillaan useimmat kotimaiset pikaluotto yritykset vippaavat asiakkailleen kuitenkin niinkin pieniä summia kuin 10e, ja 50 EUR luottotaso on yksi kilpailluimmista alueista, tarkoittaen että sinulla on mahdollisuus tehdä halpoja löytöjä, vertailemalla markkinoilla olevia luottohintoja.

Ne yritykset, jotka pystyvät tarjoamaan näinkin pieniä luottoja edullisesti, ovat yleensä automatisoineet toimintansa pitkälle, alentaen toimintansa kustannuksia, siten, että asiakas maksaa mahdollisimman vähän toiminnan pyörittämisen kustannuksia luottonsa hinnassa.

Tällaisen tehokkaan toiminnan ohella toinen tapa löytää edullisia vippiluotto firmoja on etsiä erikoistarjouksia, joista tunnetuin on Vivus.fi palvelun ilmainen, koroton ensiluotto tarjous.

Firman uudet asiakkaat saavat ensiluottonsa (iästä riippuen 200e - 400e tasolle) ilman korkokuluja, käsittelykuluja, tai muita kuluja, siten, että maksat takaisin vain saman summan, kuin minkä lainaat.

Halvimmat pikalainat 50 eurolle

Suomen kokoisella markkinoilla toimii yllättävänkin monta pikalaina alan yritystä, yli 80 Etelä-Suomen Lääninhallituksen ylläpitämän rekisterin mukaan.

Ja kun käytännössä kaikki näistä firmoista tarjoavat vippejä 50e kategoriassa, vertailemalla ja kilpailuttamalla näitä firmoja toisiinsa, voit normaalisti saavuttaa nopeasti huomattavia säästöjä verrattaessa siihen vaihtoehtoon, että ottaisit satunnaisesti ensimmäisen Google haulla vastaantulevan vipin.

Hyvä vaihtoehto tähän hintavertailuun ovat vippivertailu nettisivustot, jotka ovat hakeneet hintatiedot valmiiksi, säästäen sinulta tunteja (mahdollisesti vuorokausia) hintatietojen hakemiseen kultakin firmalta erikseen.

Suosituin näistä palveluista on VippiVertailu.com, jonka tietokanta sisältää noin 60:n vippisivuston hinnat, ja yhteensä hintatietoja löytyy yli 450:lle vippituotteelle.

Nopea tapa käyttää tätä palvelua on klikata pikahakua "50e vipit", joka tuo nähtäväksesi kaikki 50 euron summaa lainana tarjoavat pikaluotto yritykset, ja niiden parhaat hinnat (hinnoissa ei ole mukana mahdollisia lainan hakemisen tekstiviesti kustannuksia).

Luottojen hintahaitarista ja mahdollisista säästöistä kertoo se, kun viimeksi tein tämän vertailun 50e vipille, hinnat vaihtelivat Vivuksen ilmaisista ensilainoista (luoton todellinen vuosikorko 0%) aina KM Karico Oy:n "Euroraha" palvelun 933960 %:n todellisen vuosikoron luottoon.

Halvimmat Pikavipit - Vippi Opas