Halvin Pikavippi

Halvin pikavippi hakutapoihin kuuluu varsinkin vippi vertailujen käyttö, joiden tietokannoissa on parhaimmillaan tiedot 52:n lainaajan luotoista.

Tämä vippivertailujen käyttö kattaa toisin sanoen lähes kaikki tarjolla olevat lainaajat, sillä markkinoilla on kokonaisuudessaan (Etelä-Suomen Lääninhallituksen "Luotonanaja-rekisteri julkaisun mukaan) hieman yli 80 alan yritystä.

Suosituin näistä vippivertailuja tekevistä palveluista netissä on VippiVertailu.com, jonka kautta voit vertailla myös kulutusluottoja, joka on kätevää varsinkin suurempien pikalainojen vaihtoehtojen haun suhteen.

Vippivertailun tietokanta kattoi (kun viimeksi asian tarkistin) yhteensä 474 pikalaina tuotetta, 60:stä eri palvelusta (joita pyöritti 52 eri firmaa).

Vertailu on tehty siten, että nettipalvelu on hakenut tiedot suoraan lainantarjoajan nettisivuilta, joten ota huomioon että tässä tietojen siirrossa on saattanut tapahtua virheitä, eli omakohtainen halvimman lainan tarkistus on aina tarpeen.

Palvelu ei ilmoita milloin tietokanta on päivitetty, joten on myös mahdollista, että tiedot ovat osittain tai kokonaisuudessaan vanhentuneita, ja lisäksi osalla vippifirmoja saattaa olla kausiluonteinen promootio, joka laittaisi sen luotot halvimpien vippien joukkoon.

Yksityiskohtia halvimman pikaluoton löytämisessä

Kun haet halvinta vippilainaa vippivertailu palvelujen kautta, ota huomioon myös muutama tärkeä yksityiskohta, joka voi vaikuttaa lopputulokseen.

Yksi tärkeimmistä huomioon otettavista seikoista on se, että jos laina-ehdoissa ilmoitettu luoton todellinen vuosikorko on usein laskettu olettaen, että asiakas käyttää ilmaista verkkohakemusta.

Jos kuitenkin olet hakemassa lainaa esimerkiksi SMS tekstiviestein tai soittamalla asiakaspalveluun, näihin hakumuotoihin liittyy normaalisti lisäkustannuksia, jotka jäävät maksettavaksesi, riippumatta siitä, myöntääkö firma sinulle lainaa vai ei.

Näiden hakukustannusten huomioon ottaminen halvimman vipin etsinnässä voi muuttaa lopputulosta huomattavasti, joten sinun kannattaa aina tarkistaa näiden vaihtoehtoisten luotonhakujen kustannukset ja vaikutukset luoton hintaan.

Jos lainaamasi vippilaina on 1000 euroa tai sitä suurempi summa, sinun kannattaa myös harkita pikalainan sijasta kulutusluoton hankkimista, joissa lainaehdot ovat usein samantyyppiset (ei vakuuksia / panttia), mutta korot erittäin kilpailukykyiset.

Alle 1000 euron luotoissa vaihtoehtoihin kuuluu mm. rahan siirtäminen luottokortilta omalle tilille, ja myös tämänlaisen rahoituksen hinta on useimmiten erittäin kilpailukykyinen pienluotto palveluihin verrattuna.

Halvin Pikavippi - Vippi Opas