Halvin Vippi

Halvin vippi löytämiseen kaikista mahdollisista tarjouksista on kaksi tapaa, joista toinen on kattavampi ja toinen nopeampi.

Suomessa oli vuoden loppua 2011 kohden kaiken kaikkiaan 86 erilaista vippilaina yritystä, joista kullakin on oma hintansa lainoille ja vipeille.

Näistä halvimman löytämiseen on kaksi tapaa, joista voi valita itselleen soveltuvimman sen mukaan, miten on aikaa etsimiseen ja halua tehdä parhaat pikalaina kaupat.

Tavoista ensimmäinen, jota voit käyttää halvimman tarjouksen löytämiseen, on käydä kunkin pikalaina firman sivuilla, ja kirjoittaa ylös lainatarjouksen hinnan haluamallesi summalle ja laina-ajalle.

Toinen tavoista, jolla voit haarukoida tarjouksista parhaimmiston, on käyttää vippivertailu palveluita netissä, jotka ovat tehneet suuren osan manuaalisesta työstä valmiiksi.

Halvimman pikalainan etsiminen
manuaalisesti vippifirmojen sivuilta

Yksi aikaa eniten vievistä tavoista varmistua siitä, että teet parhaat pikalaina kaupat, on vierailla kunkin rekisteröidyn vippifirman sivulla.

Kun olet sivuilla, voit kirjoittaa kunkin pikalainaajan kokonaishinnan haluamallesi summalle / laina-ajalle, tutustuen että lainaajan muut ehdot ovat ok (kuten mahdollisesti ikäraja).

Kaikki olemassaolevat pikalaina firmat on listattu Suomen sisäministeriön julkaisemassa PDF-tiedostossa, josta löytyy kunkin vippifirman:

  • toiminimi,
  • mahdolliset aputoiminimet,
  • käyntiosoite,
  • Y-tunnus,
  • henkilöt, joiden luottotoiminnan tuntemus on aluehallinnon toimesta selvitetty, sekä
  • Aluehallintoviraston rekisteröintitunnus.

Tiedoston voit ladata täältä: Luotonantajarekisteri

Näitä tietoja apunakäyttäen on yleensä helppo löytää, Googlea käyttämällä, kunkin firman lainanhaku sivusto, esimerkiksi tekemällä haun toiminimen tai aputoiminimen avulla.

Kun olet käynyt kaikki lainaajat läpi, etuna on se, että voit olla varma siitä, että olet löytänyt parhaan tarjouksen kaikista tarjolla olevista.

Halvin pikavippi vippivertailu
sivustoja käyttämällä

Kuten monen muunkin asian suhteen, myös pikavippien kohdalla on mahdollista käyttää hintavertailu palveluja, jotka ovat tehneet lainan hintojen vertailun jo valmiiksi.

Huonona seikkana näissä palveluissa monesti on se, että ne eivät välttämättä kata kaikkia markkinoiden pikalaina yrityksiä 100%:sti, jota varten joutuisit itse käymään vertailusta puuttuvilla sivuilla.

Suomessa suosituimpiin vippivertailuihin kuuluu Vippivertailu.com sivusto, josta löytyy lainan hinnan (kaikille tyypillisimmille lainasummille) perustietojen lisäksi myös:

  • ikärajatietoja,
  • tiedot maksuerien määrästä, ja
  • mahdolliset muut ehdot.

Suosittuihin vertailuihin kuuluu myös Vippii.fi sivusto, jonka kautta pääset muutamalla klikkauksella näkemään esimerkiksi €200 summan lainaajien tarjoamat hinnat.

Tarkista aina, koska näiden halvin vippi lainavertailujen hinnasto on päivitetty (yleensä päivämäärä on ilmoitettu jossain kohdassa vertailusivua), ettei tarjolla ole vanhahtanutta tietoa.

Samoin kannattaa käyttää useampaa vertailusivustoa, koska yhdestä vertailusta puuttuva vippifirma saattaa löytyä muiden vertailusivustojen tietokannoista.

Halvin vippi sivulta takaisin Vippi vertailut etusivulle