Helppolaina

Helppolaina on Botnia Finance Oy:n tuottama vippilaina palvelu, jonka kautta voit lainata 50, 100, 150, 200, 300, tai 400 euron pikaluottoja.

Käyttääksesi palvelua, et tarvitse vakuuksia tai takaajia...

...joiden sijaan lainan myöntämisen ehtoihin kuuluvat esimerkiksi se, että sinun tulee olla uutena asiakkaana 24-65 vuotias, hyvät luottotiedot, ja Suomessa olevan postiosoitteen ja kiinteä asuinpaikan omaava.

Jos olet käyttänyt aikaisemmin firman toista palvelua, "Helppovippi", olet jo pitkälti perillä miten lainaaminen Botnia Financen kautta toimii, mutta kannattaa ennen lainaamisprosessin aloittamista tutustua lainan ehtoihin kokonaisuudessaan.

Ehdoista erittäin tärkeinä kohtina ovat muun muassa lainan todelliset vuosikorot (joita käyttäen voit helposti verrata lainojen hintoja eri firmojen välillä) ja tekstiviestikulut matkapuhelimella pikaluottoa haettaessa (voit tehdä myös ilmaisen nettihakemuksen).

Pikaluoton hakeminen ja takaisinmaksaminen

Botnia Finance Oy:n palvelun kautta luottoa haettaessa sinun tulee ensimmäisellä kerralla tunnistautua TUPAS-verkkopankki tunnuksilla, mutta vanhana asiakkaana voit käyttää myös tekstiviesti vippi lainanhakua (ei kuitenkaan prepaid liittymää).

Lainan hakemiseen liittyy myös se ehto, että sinun tulee olla moitteettomasti hoitanut yhden pienemmistä lainoista palvelun kautta, ennen kuin voit hakea suurempaa summaa (300-400 euron pikavippiä).

Kun olet jättänyt pikaluotto hakemuksen palveluun, Botnia Finance tarkastaa luottokelpoisuutesi ja muita lainan myöntämiseen liittyviä taustatietoja, ennenkuin saat tiedon luottopäätöksestä.

Firma toimittaa sinulle myös postitse vippilaskun, josta löytyvät kaikki tarvittavat tiedot jotta voit hoitaa pikaluoton takaisinmaksamisen.

Kun olet hoitanut ajallaan ja kokonaisuudessaan ottamasi vipin, voit hakea uutta Botnian Financen kautta (kunhan suoritus on rekisteröitynyt heidän tietokantaansa), sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi vippi.

Helppolaina - Vippi Opas