Helppovippi

Helppovippi kuuluu mustasaarelaisen Botnia Financen aputoiminimiin pikalaina markkinoilla, ja voit lainata sen kautta 50-400 euron suuruisia vippejä.

Toinen Botnia Financen käyttämä aputoiminimi, jonka palveluun olet saattanut jo tutustua, on "Helppolaina", jonka verkkopalvelu on pitkälti samankaltainen.

Lainan hakuun palvelun kautta liittyy useita ehtoja, joihin kannattaa kokonaisuudessaan tutustua ennen lainaprosessin aloittamista Botnia Financen kautta (lainaehdot ja ohjeet löytyvät kokonaisuudessan palvelun nettisivuilta).

Näihin ehtoihin kuuluu ensi kertaa lainaaville muun muassa 24-65 vuoden ikä, luottokelpoisuus ja oikeustoimikelpoisuus, sekä julkinen matkapuhelin (ei kuitenkaan prepaid liittymä).

Lainasummien hakuun liittyy myös sääntö, jonka mukaan suurempia summia (300-400 euroa) voivat hakea vain sellaiset asiakkaat, jotka ovat jo aiemmin hakeneet ja maksaneet ajallaan ja kokonaisuudessaan takaisin jonkin pienemmistä pikavipeistä palvelun kautta.

Pikaluoton hakuprosessi sekä vipin takaisinmaksu

Botnia Finance edellyttää uusilta asiakkailta aina verkkopankki-tunnuksin (TUPAS) tunnistautumisen...

...ja ensimmäisen lainahaun jälkeen vanhat asiakkaat voivat tehdä lainan hakemisen myös tekstiviestein (joiden hinnoitteluun kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti). Verkkolomakkeen kautta tehty hakemus on palvelussa maksuton.

Kun olet jättänyt hakemuksen, Botnia Finance tutkii muun muassa luottotietosi ja muita luottohakemuksen arviointiin liittyviä tiedusteluja, jonka jälkeen saat luottopäätös tiedon.

Vippi maksetaan takaisin laskulla, jonka Botnia Finance lähettää kotiisi, ja laskusta löytyvät kaikki tarvittavat tiedot takaisinmaksuun. Eräpäivää ei ole mahdollista siirtää.

Hoidettuasi vipin takaisinmaksun ajallaan, voit hakea palvelun kautta uutta vippiä, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla kullakin hetkellä avoimena ainoastaan yksi pikaluotto.

Helppovippi - Vippi Opas