Herttaysi

Herttaysi Oy on suomalainen vippilaina palvelu (toiminimenä Herttavippi), jonka lainasummat ovat 20-700 euroa, kaikkien lainojen maksuaikana ollessa 30 vrk.

Toisin kuin esimerkiksi useissa pankkilainoissa, Herttavipin kautta tarjottaviin pikaluottoihin ei tarvita takaajia tai vakuutta/panttia.

Niiden sijasta luoton myöntämisen ehtoihin lukeutuvat muun muassa vähintään 18-vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, ja kunnossa olevat luottotiedot (ei maksuhäiriömerkintöjä).

Koska lainojen hakeminen on mahdollista (TUPAS-verkkopankkitunnusten avulla tunnistautumisen jälkeen) myös tekstiviestejä käyttämällä, hakemiseen tarvitaan myös oma, henkilökohtainen matkapuhelinliittymä.

Lainoihin liittyy myös erityisehtoja uutena asiakkaana, siten, että voit uutena asiakkaana hakea ainoastaan 20-200 euroa pikaluottona, ja asiakassuhteen kehittymisen myötä jatkossa myös isompia lainoja.

Pikavipin hakeminen Herttavippi palvelusta ja takaisinmaksaminen

Uutena asiakkaana sinun tulee aina ensin tunnistautua palveluun verkkopankkitunnuksilla (TUPAS), jonka myötä saat oman, henkilökohtaisen PIN-koodin.

Tätä PIN koodia käyttämällä voit hakea lainaa verkkohakemuksen ohella myös SMS tekstiviestejä käyttämällä, joiden hinnoitteluun kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti.

Samoin sinun kannattaa tutustua lainojen todellisiin vuosikorkoihin ja takaisinmaksun prosessiin tarkasti lainaehdoista, jo ennenkuin aloitat vippiluoton haun.

Todellisia vuosikorkoja apuna käyttäen voit helposti vertailla samankokoisten ja saman maksuajan vippien hintoja eri markkinoilla olevin pienluotto yritysten välillä.

Tarjolla olevina lainasummina on 20-700 euroa.

Jätettyäsi lainahakemuksen, palvelu tarkistaa muun muassa henkilö-ja luottotietosi eri tietokannoista, jonka jälkeen saat lainapäätöksen.

Kaikissa myönnetyissä lainoissa on sama takaisinmaksu-aika, 30 vrk.

Voit hakea tähän eräpäivään siirtoa yhden kerran, ja tämä siirto on tehtävä viimeistään laskun alkuperäisenä eräpäivänä.

Löydät ohjeet tähän maksuaikataulun muutokseen aina nimenomaisesta laskusta itsestään. Eräpäivän siirron hinta on lainan uudelleenjärjestelypalkkio, ja kun eräpäivän siirto on tehty, Herttavipin puolesta lähetetään sinulle uusi lasku, jossa on uusi eräpäivä ja uusi summa.

Vipin takaisinmaksua varten yritys lähettää sinulle kotiosoitteeseesi laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot pikaluoton maksamista varten.

Kun olet maksanut vipin takaisin ajallaan ja moitteettomasti, voit hakea yritykseltä uutta pienlainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi luotto kerrallaan.

Herttaysi - Vippi Opas