Hetiluotto

Hetiluotto on kouvolalaisen Atlas-Investin tuottama vippipalvelu, josta voit lainata 20 - 400 euron suuruisia summia.

Palvelu ei vaadi lainanhakuun takaajia tai vakuuksia, mutta ehtoihin kuuluu sen sijaan mm. että olet täyttänyt vähintään 18-vuotta, olet Suomen kansalainen...

...sinulla on julkinen matkapuhelinliittymä (ei prepaid), moitteettomat luottotiedot, sekä oma pankkitili ja verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Ehtoihin kuuluu myös lainasummien porrastaminen, siten, että uutena, 18-vuotta täyttäneenä asiakkaana voit lainata 20 euroa, 50 euroa, 80 euroa, tai 160 euroa.

Vanhana asiakkaana ("luotonsaajaa, jolle luotonantaja on myöntänyt yhden Hetiluoton ja joka on maksettu takaisin"), 21-vuotta täyttäneenä, voit lainata 20 euroa, 50 euroa, 80 euroa, 160 euroa, 240 euroa, 320 euroa, tai 400 euroa.

Pikaluoton hakeminen ja takaisin maksaminen

Palvelussa lainan hakeminen tapahtuu kahta pääasiallista reittiä pitkin, joko verkkohakemuksena (joka on ilmainen) tai ensin tunnistautumalla verkkopankki tunnuksilla, luomalla PIN koodin, ja hakemalla matkapuhelimella.

Ennen lainan hakemista palvelusta, sinun kannattaa tutustua lainan ehtoihin yksityiskohtaisesti, myös tekstiviestein haettavan lainan kustannuksiin, lainan todellisiin vuosikorkoihin, kuin myös muihin ehtoihin.

Vippipalvelu ottaa hakemuksia vastaan 24/7, jolloin hakemuksia myös heti käsitellään, mutta myönnettyjä vippejä tileille firma maksaa vain toimistoaikojen puitteissa (07-23).

Kun olet jättänyt pikaluotto hakemuksen palveluun, Atlas-Invest tarkastaa luoton myöntämiseen liittyviä taustatietojasi, kuten luottotiedot, jonka jälkeen saat tiedon lainan myöntämisestä tai hylkäämisestä.

Laina-aikoina palvelun vipeissä on joko 7, 14, 21, tai 28 päivää, johon ei voi saada eräpäivän siirtoa. Yrityksen lähettämästä laskusta selviävät kaikki tarvittavat tiedot vipin takaisinmaksua varten.

Kun olet maksanut lainaamasi pikavipin takaisin, voit hakea uutta maksun kirjauduttua Atlas-Investin tietokantaan, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla vain yksi avonainen luotto yrityksen palveluissa.

Hetiluotto - Vippi Opas