Hymylaina

Hymylaina on DVB Investment yrityksen vippilaina palvelu, jonka kautta voit vipata 50-300 suuruisia summia, verkkohakemuksena sekä tekstiviesteillä.

Et tarvitse pikalainan hakemiseen esimerkiksi takaajaa tai vakuuksia/panttia, mutta sen sijaan lainan ehtoihin kuuluvat esimerkiksi 19 vuoden ikää minimissään, ja lisäksi sinun tulee olla Suomen kansalainen, eikä luottohäiriömerkintöjä.

Näiden ohella lainaehtoihin sisältyvät myös vaatimukset julkisesta ja omissa nimissään olevasta matkapuhelinliittymästä (ei siis vaikkapa prepaid liittymä).

Ennen lainan myöntämistä DVB Investment tarkistaa antamasi tiedot, siten, että ne vastaavat lainan ehtoja, muun muassa hakemalla luottotietosi Suomen Asiakastieto Oy:stä ja henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.

Firma saattaa tehdä myös muita tarkistuksia valmistellessaan luottopäätöstä.

Ennen lainan hakemista sinun kannattaa tutustua lainan ehtoihin yksityiskohtaisesti, etenkin pikavipin todelliseen vuosikorkoon, tekstiviesti hakemusten kustannuksiin, mutta myös muihin ehtoihin, esimerkiksi takaisinmaksun suhteen.

Pikaluoton hakemisen prosessi sekä vipin takaisinmaksu

Voit hakea palvelusta pikavippiä sekä www-hakemuksena tai tekstiviestien (joiden hintoihin kannattaa tutustua ennen lainaprosessin aloittamista) avulla.

Kun aloitat ensimmäistä kertaa lainan haun palvelusta, sinun tulee tunnistautua TUPAS verkkopankki tunnuksillasi jonka jälkeen saat henkilökohtaisen PIN- koodin.

Tätä PIN koodia käyttäen voit palvelua uudestaan käyttäessäsi tehdä lainahakemuksen myös tekstiviestien avulla.

Voit jättää pikavippi hakemuksen firmaalle vuorokauden ympäri 24 h, jolloin ne myös käsitellään heti.

Myönnettyjä lainoja, joista saat päätöksen kun DVB Investment on tarkastanut muun muassa luotto-ja henkilötietosi, maksetaan kuitenkin vain 7-23 välisinä aikoina.

Yrityksen asiakaspalvelu on puolestaan avoinna toimistoaikoina, jotka ovat palvelussa kello 8-16.

Myönnetyn vipin jälkeen firma lähettää sinulle ilmoittamaasi ja väestötietojärjestelmän mukaiseen kotiosoitteeseesi laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot, jotta voit maksaa vipin takaisin.

Kun olet maksanut lainan ajallaan ja kokonaisuudessaan takaisin, voit hakea yrityksestä uutta pikavippiä, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi pikaluotto kerrallaan.

Hymylaina - Vippi Opas