Ilmainen Pikavippi

Ilmainen pikavippi on tarjolla yhdeltä kotimaisista pienlainaajista, mutta vain erittäin rajoitetuin ehdoin ja uusille asiakkaille.

Tälläisiä ilmaisia eli kuluttomia ensilainoja tarjoaa Vivus, jonka toiminnan perusteena ovat muutoinkin markkinoiden halvimpiin kuuluvat lainat, muiden palveluiden kilpaillessa useimmiten joustavuudellaan tai laajuudellaan.

Vivus, jonka toimintaa pyörittää tamperelainen 4Finance Oy (osana Pohjoismaista samannimistä konsernia), tarjoaa nettisivuillaan valmiita hintavertailuja muihin alan toimijoihin, josta voit tarkistaa yrityksen luottojen hinnoittelun edullisuuden.

Ensimmäisen vipin ilmaisuus perustuu siihen rahoitusmarkkinoiden faktaan, että asiakkaat mielellään käyttävät hyväksi havaitsemiaan palveluja uudelleen, joten Vivus kattaa ensimmäisestä luotosta koituvat tappiot luomalla pohjan pidemmälle asiakassuhteelle.

Lainasummia on riskinhallinnan vuoksi jonkinverran rajoitettu ilmaisten pikalainojen suhteen, siten, että uudet asiakkaat voivat vipata vain 10-400 euron summia, kun vanhoille asiakkaille lainasummat voivat nousta aina 600 euroon saakka.

Pikaluoton hakeminen Vivuksesta

Et tarvitse ilmaisen lainan hakemiseen esimerkiksi takaajia tai vakuutta/panttia, mutta sen sijaan lainaehtoihin kuuluu muun muassa vaatimus vähintään 20-vuoden iästä sekä puhtaat luottotiedot, eli ei maksuhäiriömerkintöjä Suomen Asiakastiedon tai Bisnode Finlandin luottotietorekisterissä.

Uutena asiakkaana, jolle ilmainen vippi on mahdollinen, haet lainaa aina netin kautta, jonka yhteydessä joudut tunnistautumaan palveluun käyttäen verkkopankkien TUPAS tunnuksia.

Tämän tunnistautumisen yhteydessä saat oman, henkilökohtaisen salasanan palveluun, jota käyttäen vanhat asiakkaat voivat hakea vippilainaa myös soittamalla asiakaspalveluun.

Ilmaisissa ensiluotoissa maksuaikaa on maksimissaan 30 vrk, ja vippi maksetaan takaisin laskulla, joka tulee kotiosoitteeseesi.

Laskusta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksun suorittamiseksi ajallaan ja moitteettomasti. Kun olet suorittanut vipin ajallaan ja kokonaisuudessaan, voit hakea uutta pikaluottoa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi pienlaina kerrallaan.

Ilmainen Pikavippi - Vippi Opas