Jepa-vippi

Jepa-vippi on helsinkiläisen ACT Rahoitus Oy:n tuottama pikalaina palvelu, josta voit ottaa pienlainana 25-600 euron summia.

ACT Rahoituksen muihin aputoiminimiin pikaluotto-markkinoilla kuuluvat esimerkiksi Salamavippi, VippiMoney, sekä Weblaina.

Voit kokonaisuutena hakea vippiluottoa vain yhdestä firman aputoiminimestä, ja kun olet maksanut tämän vipin kokonaisuudessaan ja moitteettomasti takaisin, voit hakea uutta lainaa firman palveluista.

Yrityksen vippien lainaehtoihin kuuluvat esimerkiksi vähintään 18-vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, sekä ei luottohäiriömerkintöjä.

Kun olet jättänyt pienlainahakemuksesi, ACT Rahoitus tarkistaa jättämäsi tietojen vastaavuuden lainaehtoihin, muun muassa Suomen Asiakastieto Oy:n tai muun vastaavan rekisterinpitäjän luottotietorekisteristä.

Ennen kuin aloitat lainahakemuksen täytön, sinun kannattaa tutustua lainan ehtoihin yksityiskohtaisesti, muun muassa vipin todellisten vuosikorkojen ja lainan takaisinmaksuun liittyvien ehtojen suhteen.

Luoton hakemisen prosessi sekä vipin takaisinmaksaminen

Ennen varsinaista lainan hakemista kukin palvelun uusista käyttäjistä tunnistautuu verkkopankki-tunnuksia (Osuuspankki, Säästöpankki, S-Pankki, tai Nordea) käyttäen.

Tunnistautumisen jälkeen varsinainen lainanhakeminen tapahtuu SMS tekstiviestejä käyttäen, joiden hinnoitteluun sinun kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti.

Tässä prosessissa käytettävä matkapuhelin-liittymä ei voi olla tyypiltään prepaid liittymä tai salainen.

Voit jättää lainahakemuksen 24/7, mutta yritys käsittelee lainahakemuksia vain 7-23, jonka puitteissa myös myönnetyt vippiluotot maksetaan asiakkaille.

Lasku toimitetaan asiakkaille aina sähköpostimuodossa, mutta voit pyytää erikseen myös paperilaskua kotiosoitteeseesi.

Laskusta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot vipin takaisinmaksua silmälläpitäen.

Luoton eräpäivää on myös mahdollista siirtää kahdella viikolla, yksinkertaista SMS viestiä käyttäen, johon ohjeet ja hinnasto löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta.

Jepa-vippi - Vippi Opas