Joustoluotto

Joustoluotto on Nordea Rahoituksen kulutusluotto tuote, joka sopii nimensä mukaisesti joustavasti niin isoihin kuin pieniinkin hankintoihin, 2 000 eurosta 25 000 euroon saakka.

Yleisiä joustoluoton käyttötarkoituksia näissä rahasummissa ovat esimerkiksi auton tai veneen hankinta, asuntovaunu, kodin remontti, huonekaluostokset, vai miksei vaikkapa talvinen lomamatka aurinkoon.

VIDEO: Nordean TV-mainos. Jos olet pankin asiakas, voit hakea Joustoluoton kaltaisia palveluja suoraan firman verkkopankin kautta, ja myös myöhemmin hakea mahdollista luoton korotusta samaa kanavaa pitkin.

Kulutusluottona laina on vakuudeton, eikä sen käyttötarkoitusta ole sidottu mihinkään tiettyyn hankintaan myöntämishetkellä, vaan voit käyttää sen joustavasti omiin käyttökohteisiisi.

Laina on tyypiltään myös kertaluotto, mutta voit korottaa sen määrää tarvittaessa, kulutustarpeidesi mukaisesti, suoraan Nordean nettipankki-liittymän kautta.

Summina joustoluotossa ovat 2 000 - 25 000, joiden maksuohjelma on myös suunniteltu joustavaksi, maksuvalmiutesi mukaan, tasaerissä kuukausittain.

Lainaohjelman mukautuvuuteen kuuluu myös se, että voit käyttää halutessasi hyväksesi kahta lyhennysvapaata kuukautta per vuosi.

Jos olet jo Nordean asiakas, luokissa Avain-, Kanta- tai Check-in-asiakas, Joustoluoton ehdot on suunniteltu tällaisten asiakkuudeksien suhteen edullisemmiksi.

Joustoluotto - hakeminen

Luottohakemus on mahdollista tehdä Nordean verkkopankissa pankkitunnuksilla, henkilökohtaisesti konttorissa, tai soittamalla Nordean asiakaspalveluun (ja tunnistaumalla puhelinpalvelussa Nordean verkkopankkitunnuksilla).  

Jos teet hakemuksen henkilökohtaisesti konttorissa, saa luottopäätöksen suoraan omaan verkkopankkiisi. Konttorissa puolestaan luottopäätös tulee aina tietoon samalla käynnillä, ja soittamalla asiakaspalveluun, saat päätöksen puhelun aikana.

Kun luotto on myönnetty sinulle, rahat maksetaan Nordea Rahoituksen toimesta suoraan tilillesi.

Luoton korko, eli hinta, riippuu sen viitekorosta, 3kk euribor-korosta, pankin veloittamasta marginaalista, sekä luoton avaus-ja tilinhoitomaksusta.

Kun vertaat luoton hintoja eri pankkien välillä, ota huomioon laskelmissasi kaikki nämä kustannukset ja marginaaliveloitukset lainan lopullisen hinnan selvittämiseksi.

Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, joka on osa Nordea pankkikonsernia.

› Joustoluotto