Käteistä.fi

Käteistä.fi on jyväskyläläisen Trust & Hope Oy:n palvelu vippilaina markkinoilla, jonka kautta voit ottaa pikalainana 20-400 euroa lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen.

Yritys ei vaadi lainanhakijoilta esimerkiksi vakuutta tai takaajia, mutta niiden sijasta lainaehtoihin lukeutuvat esimerkiksi vähintään 24 vuoden ikä, kunnossa olevat luottotiedot, sekä vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Kun olet jättänyt luottohakemuksen palveluun, Trust & Hope tarkistaa jättämäsi tiedot ja että ne vastaavat lainaehtoja, muun muassa käyttämällä Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Oy:n luottotietorekisteriä.

Sinun kannattaa tutustua lainanhakua ennen vippien luottoehtoihin yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan, varsinkin suhteessa lainanhaun hintoihin sekä luoton todellisiin vuosikorkoihin.

Näistä vipin todellisten vuosikorkojen avulla voit helposti vertailla pikalainojen hintoja (samoille summille ja laina-ajoille) eri pienlaina yritysten välillä, parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Pikaluoton ottaminen Trust & Hopen palvelusta sekä takaisinmaksaminen

Vippiä haetaan palvelussa uutena asiakkaana aina verkkolomakkeen avulla, jota edeltää TUPAS verkkopankki tunnistautuminen, jonka myötä saat oman, henkilökohtaisen PIN koodin.

Tätä PIN koodia hyödyntäen voit vanhana asiakkaana hakea jatkossa pienlainaa palvelusta myös SMS tekstiviestien avulla matkapuhelimestasi, ilman nettiyhteyttä.

Palveluun voi jättää lainahakemuksen 24/7, mutta myönnettyjä lainoja maksetaan vain yrityksen toimistoaikojen puitteissa, ma-su klo 7-23.

Huomaa myös, että uutena asiakkaana voit hakea vain maksimissaan 100 euron summaa pikaluottona.

Kun olet jättänyt luottohakemuksen, firma tarkistaa mm. luottotietosi sekä henkilötietosi eri rekistereistä, jonka jälkeen saat lainapäätöksen.

Takaisinmaksu aikoina kaikissa yrityksen vipeissä on aina 14 vrk, johon on mahdollista saada lisäaikaa yksinkertaisen tekstiviestihakemuksen avulla (yhden kerran per lasku).

Ohjeet ja hinnasto tähän maksuaikataulun muutokseen löytyy palvelun virallisilta nettisivuilta.

Kun olet maksanut vippilainan moitteettomasti takaisin ja maksu on rekisteröitynyt yrityksen tietokantaan, voit hakea uutta pienlainaa, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena vain yksi pikalaina kerrallaan.

Käteistä.fi - Vippi Opas