Käyttöluotto

Käyttöluotto on Nordea Rahoituksen tarjoama kulutusluoton kaltainen yleisluottokortti, jossa voit saada luottoa ostoksiisi 1000 - 10 000 euroa.

Tyypillisiin luottokortteihin verrattuna käyttöluotto kortin käyttöalue on rajoitetumpi, sillä se on tarkoitettu vain Suomen oloihin, ja toimii maksuvälineenä noin 15 000 ostopaikassa kautta maan.

Käyttöluotto

Toisaalta korttiin kuuluu mahdollisuus siirtää käteistä luottotililtäsi pankkitilillesi, esimerkiksi Nordean verkkopankin kautta.

Näin saat rahat käyttöösi myös ulkomailla ollessasi, esimerkiksi nostamalla rahat tililtä käteisenä esimerkiksi normaalilla Nordea Visalla yhteensopivista pankkiautomaateista kautta maailman, tai käyttämällä Credit/Debit kortin Debit vaihtoehtoa.

Koska luottoa hakiessasi sen myöntämisen ehtoihin ei kuulu rahojen käyttökohteiden erittely, voit käyttää luoton rajoissa varat vaikkapa päivittäisostoksiisi tai isompiin hankintoihin.

Luoton mukana tuleva kortti on tarkoitettu aidosti käyttökortiksi, jossa saat aktiivisesti korttia käyttäessäsi ostoksillesi keskimäärin kuukauden korotonta maksuaikaa, joten esimerkiksi päivittäiset ruokaostokset on helppo ja edullinen tapa hoitaa kortin avulla.

Maksutilanteen yhteydessä sinun ei vielä tarvitse päättää, maksatko koko käytetyn luoton määrän kerralla pois, vai lyhennätkö summan pienempinä erinä pidemmän ajan yli.

Tällä tavalla voit jaksottaa kätevästi maksut juuri sinulle parhaiten sopiviin kuukausieriin, ja luotolle on mahdollista saada myös kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa.

Jos tarvitset käteistä ostoksen tekoon, rahan siirto onnistuu Nordean verkkopankin ohella 24h myös ePalvelussa. Jos olet aktiivinen Käyttöluoton käyttäjä, yksi asiakaseduista on 4 kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti, joka sisältää tarjouksia ja alennuskuponkeja Nordean yhteistyökumppaneilta Käyttöluoton käyttäjille.

Palvelulla on omat www-sivunsa osoitteessa www.kayttoluotto.fi.

› Käyttöluotto