Koroton Pikavippi

Koroton pikavippi on tarjolla yhdeltä suomalaisista pikalaina yrityksistä, mutta vain uusille asiakkaille, vanhojen asiakkaiden maksaessa normaalit palvelun korot.

Palvelu josta tällainen koroton pikalaina on mahdollinen on Vivus, joka on 4Finance Oy:n tuottama nettipalvelu.

Vippipalvelusta on mahdollista ottaa pienlainana kaikkiaan summia 10 euron ja maksimissaan 600 euron välillä, joille maksuaikaa on tarjolla 1 vrk - 30 vrk, riippuen millaisin ehdoin luoton otat.

Ensilaina on korottomuuden ohella myös aina lainanhaku kuluiltaan maksuton, ja tapahtuu kunkin asiakkaan kohdalla nettihakemus lomakkeen kautta. Tässä prosessissa tosin tarvitaan osana hakua matkapuhelinta.

Uusien asiakkaiden maksimissaan hakema luotto voi olla 400 EUR, kun vanhoilla asiakkailla maksimina on 600 EUR.

Lisäksi lainanhaun minimi-ikä on molemmissa tapauksissa 20-vuotta, joten pelkkä täysi-ikäisyys ei täytä lainaehtoja. Muihin luoton ehtoihin kuuluvat esimerkiksi se, ettei hakijalla saa olla luottohäiriömerkintöjä, hänellä täytyy olla julkinen suomalainen osoite, sekä suomalainen pankkitili.

Koroton pikalaina - hakeminen

Uutena asiakkaana, jonka tavoitteena on saada koroton pienlaina, haet luottoa aina nettihakemuksen kautta.

Firman lainapalvelu on avoinna päivittäin klo 7-23, ja lainapäätöksen antamisen jälkeen myönnetyt luotot maksetaan normaalisti erittäin nopeasti tämän lainapalvelu ajan puitteissa.

Jos sinulla on kysymyksiä hakemuksesi suhteen, Vivuksen asiakaspalvelu ajat poikkeavat hieman varsinaisen lainapalvelun ajoista, ollen tarjolla vain arkisin klo 8-17 välisen ajan.

Kun olet jättänyt hakemuksen korottomasta luotosta, Vivus tarkastaa jättämäsi tietojen paikkansapitävyyden, muun muassa luottotietojen suhteen Suomen Asiakastiedosta ja/tai Bisnode Oy:n luotto-tietokannasta.

Myönnetyille luotoille takaisinmaksu-aikaa on 1-30 vrk, riippuen millaisin ehdoin lainaa hait firmalta. Saat antamaasi kotiosoitteeseesi laskun, jolla pikalaina maksetaan takaisin, ja tästä laskusta löytyvät aina kaikki tarpeelliset tiedot maksun suorittamiseen.

Kun olet suorittanut korottoman pikaluoton takaisin ajallaan ja moitteettomasti, voit hakea palvelusta uutta lainaa, joka on tosin normaalikorkoinen, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla kerrallaan avoimena vain yksi luotto.

Koroton Pikavippi - Vippi Opas