Kulutusluotto heti

Kulutusluotto heti on mahdollinen mm. muutamasta rahoitusmarkkinoilla olevasta kulutusluottoja tarjoavasta pankista, mutta myös osasta vippi-alan yrityksiä.

Kulutusluotot määritellään Suomen oloissa vippilainoja suuremmiksi, joka käytännössä on tarkoittanut yli 1000e suuruisia lainoja asiakkaille.

Näiden lainojen suuruuden takia niiden hakemiseen on perinteisesti liittynyt huomattavia vaatimuksia, jotka hidastavat lainanhakemista ja tilille saamista.

Kun monet vippilainaamista harjoittavista yrityksistä ovat alkaneet tarjota luottoja myös kulutusluottojen summissa, tällaisen lainan saaminen on tullut mahdolliseksi saada erittäinkin nopeasti.

Samanaikaisesti jotkin perinteisistä talletuspankeista ovat alkaneet nopeuttaa kulutusluottojensa myöntämistä, tarjoten lainanhakua esimerkiksi verkkopankin kautta, mutta tällöinkin lainapäätöksen saaminen saattaa kestää vuorokausia.

Yksi talletuspankkien palveuista, eestiläisen Big Bankin suomalainen kulutusluottopalvelu nimeltään "Nopsalaina" (nopsalaina.fi), kilpailee markkinoilla etenkin kulutusluottojensa myöntämisen nopeudella, luvaten parhaimmillaan päätöksen 15 minuutissa.

Kulutusluotto vippifirmasta

Vippialan noin 80:stä yrityksestä kourallinen tarjoaa luottoja myös kulutusluottojen kokoluokassa, ja näiden palveluiden etuna on mm. hakemisen helppous, lainapäätöksen saamisen, sekä rahojen tilille maksamisen nopeus.

Ennenkuin haet kulutusluottoa vippifirmasta, muista aina tutustua lainaehtoihin yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan.

Tärkeisiin lainaehdon kohtiin kuuluu varsinkin lainan todellinen vuosikorko, jonka avulla voit helposti verrata lainan hintaa vaikkapa pankkien tarjoamiin korkoihin.

Voit käyttää luottojen hintavertailuun apuna myös netistä löytyviä vippivertailusivustoja, kuten VippiVertailu.com, jonka kautta on mahdollista verrata myös kulutusluottoja.

Yli 1000e kokoisia lainoja, jotka luokitellaan kulutusluotoiksi, vippifirmoista tarjoavat mm. seuraavat palvelut:

  • Aasa.fi (lainasummat 50-3000 euroa)
  • Yleislaina.fi (300-2000 euroa)
  • Reissuluotto.fi (60-1500 euroa)
  • Vippiluotto.fi (60-2000 euroa)
  • Credit24.fi (50-3000 euroa)

Kulutusluotto vertailu

Kulutusluotto vertailu suosituimpiin netistä löytyviin erilaisia kulutusluottoja rinta rinnan vertaileviin (ilmaisiin) palveluihin.

Kulutusluotto korko

Kulutusluotto korko riippuu useasta tekijästä, mukaanlukien lainan suuruus, takaisinmaksu-aika, sekä käytätkö vakuutta lainan saamiseen.

Kulutusluotto OP

Kulutusluotto OP finanssituotteisiin kuuluvat joustoluotto, täsmäluotto, jatkuva luotto, pankkilaina, käänteinen laina, sekä autoluotto.

Credit24 kulutusluotto

Credit24 kulutusluotto tuotteita on tarjolla aina 3000 euroon saakka, jopa 24 kk takaisinmaksu-ajalla, ilman vakuuksia tai takaajia.

Käyttöluotto

Käyttöluotto on Nordea Rahoituksen tarjoama kulutusluoton kaltainen yleisluottokortti, jossa voit saada luottoa ostoksiisi 1000 - 10 000 euroa.

Svea laina

Svea laina on ruotsalaisen SveaDirektin suomalaisen sivuliikkeen maassa tarjoama finanssituote, ilman vakuuksia (max. 8500 eur) ja vakuudellisena (max. 25 000 eur versioina).

Ellos laina

Ellos laina on yksityislaina - kulutusluotto, jota voit hakea aina 100 eurosta lähtien 2500 euroon saakka, ilman vakuuksia tai takaajia. 

Aktia kulutusluotto

Aktia kulutusluotto on tarjolla yksityisasiakkaille sekä vakuudellisina kertaluottoina, joustolimiittinä tilillesi, tai luotollisena Aktia Visa korttina.

Edullinen kulutusluotto

Katsaus tapoihin löytää mahdollisimman edullinen kulutusluotto suomalaisilta finanssimarkkinoilta, käyttäen muun muassa nettipalveluja ja oman pankkisi etuja.

Kulutusluotto opiskelijalle

Kulutusluotto opiskelijalle on tarjolla useista finanssiyrityksistä, jotka vakituisten tulojen sijaan antavat lainan vakuutta tai takaajaa vastaan.

Työttömälle lainaa

Tapoja saada työttömälle lainaa on useita, ja usein lainansaantikykysi on sidottu hyviin luottotietoihisi ja/tai vakuuksiin, mukaanlukien takaajat.

Kulutusluotto netistä

Kulutusluotto netistä on mahdollista hakea usean perinteisen pankkiryhmän kautta, kuin myös pelkästään netissä toimivien rahoitusfirmojen avulla.

Käyttöluotto heti

Käyttöluotto heti palvelu toimii 24 h/vrk netin kautta, siten että voit siirtää käteistä rahaa tilillesi luotoltasi ePalvelussa ja Nordea verkkopankissa.

Joustoluotto

Joustoluotto on Nordea Rahoituksen kulutusluotto tuote, joka sopii nimensä mukaisesti joustavasti niin isoihin kuin pieniinkin hankintoihin, 2 000 eurosta 25 000 euroon saakka.

Diners Club luottokortti

Diners Club luottokortti on kansainvälisesti käytetty ja arvostettu maksuväline, jolla voit maksaa liikkeissä, lomamatkoilla, kuin verkossakin.

Luottokortit Suomessa

Luottokortit Suomessa jakautuvat markkina-osuuksiltaan muun Euroopan tavoin enimmäkseen Visan ja MasterCardin välillä, muina vaihtoehtoina löytyessä American Express, Diners Club, ja JCB.

Kulutusluotto heti - Vippi opas