Kulutusluotto netistä

Kulutusluotto netistä on mahdollista hakea usean perinteisen pankkiryhmän kautta, kuin myös pelkästään netissä toimivien rahoitusfirmojen avulla.

Jos omaat perinteisen pankkitilin, yksi ensimmäisistä verkko-kulutusluoton hakupaikoista voi olla oma pankkisi, sillä useimmat pankit tarjoavat näiden lainojen hakua suoraan verkkopankkinsa kautta.

Esimerkiksi Nordea (nordea.fi) tarjoaa mahdollisuuden hakea vakuudetonta Joustoluotto kulutusluottoa, saada tieto sen myöntämisestä, sekä hallita kulutusluoton takaisinmaksua ja lyhennysvapaita kuukausia & mahdollista lainan korotusta suoraan verkkopankin kautta.

Jos otat suuremman kulutusluoton Nordean kautta, lainaan liittyy useimmiten mukaan myös vaatimus takuusta, ja joudut tämän myötä myös lähettämään netin ohella vakuuteen liittyviä dokumentteja pankille, tai käymässä viemässä ne henkilökohtaisesti konttoriin.

Aktia pankissa (aktia.fi/kulutusluotto) et tarvitse edes voimassaolevaa verkkopankkisopimusta, sillä voit hakea pankin kulutusluottoa suoraan heidän nettisivuillaan olevalta lomakkeelta.

Kukin Aktian kulutusluotoista on vakuudellinen, ja joudut lähettämään näihin vakuuksiin liittyvät dokumentit verkkosopimuksen ohella, pankin vaatimalla tavalla. Vakuuksiksi kelpaavat esimerkiksi asunto, vapaa-ajan asunto, tai takaaja.

Santander Consumer Finance (santanderlaina.fi/kulutusluotto/) on espanjalaisen Santander pankin suomalainen, kulutusluottoja netin yli myöntävä tytäryhtiö, ja tarjoaa lainaa aina 50 000 euron summiin saakka, jopa 10 vuoden takaisinmaksuajalla.

Santanderin kulutusluoton lainanhaku tapahtuu verkkolomakkeella, jossa tunnistautuminen tapahtuu ensin verkkopankkitunnuksin, tai vaihtoehtoisesti saat alustavan myönteisen lainapäätöksen kirjattuna kirjeenä.

Pankin lainaehtoihin ei välttämättä kuulu vakuudet, mutta sen sijaan lainaehdoista löytyvät mm. minimi kuukausipalkkamäärä, minimi-ikä (26 vuotta), sekä vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Näiden tietojen vahvistamiseksi Santander tarvitsee lainanhakulomaakkeen liitteinä kopion viimeisimmästä verotuspäätöksestä, kopion viimeisimmästä veroilmoituksen erittelyosasta, sekä kopion viimeisimmästä palkkalaskelmastasi.

› Kulutusluotto netistä