Kulutusluotto OP

Kulutusluotto OP finanssituotteisiin kuuluvat joustoluotto, täsmäluotto, jatkuva luotto, pankkilaina, käänteinen laina, sekä autoluotto.

Osuuspankin ratkaisut yksityishenkilöiden kulutusluottoihin ovat tarjolla aina pienemmistä (yli 1000 euroa) summista suurempiin, aina 15 000 euron kulutuslainoihin saakka, mukana useita vakuuksin ja vakuudetta myönnettäviä vaihtoehtoja.

Yksi Osuuspankin tavoitteista tällä laajalla kulutusluotto tuotteiden kirjolla on saada asiakkaansa keskittämään palveluita, joka näkyy myös siinä, että keskitetyistä luotoista on mahdollista kerryttää OP-bonuksia. 

Kulutusluottojen suhteen OP-bonuksia kertyy esimerkiksi OP-Visan Credit luotto-ominaisuudella maksetuista laskuista ja ostoksista, käytössä olevan OP-Visa luoton määrästä, täsmäluotosta, OP pankkilainoista, joustoluotosta, sekä jatkuvasta luotosta.

Kun keräät näitä bonuksia, voit käyttää kertyneet OP-bonukset OP pankkipalveluiden ja vakuutusmaksujen maksamiseen.

Kulutusluoton hakeminen on OP-Pohjola ryhmässä tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi ja asiakasystävälliseksi tapahtumaksi, sillä voit hakea luottoa joko suoraan OP-verkkopalvelussa tai varaamalla ajan lähimmästä konttoristasi.

Kulutusluotto OP tuotteet

Yksi suosituimmista Osuuspankin kulutusluoton muodoista on ottaa OP-Visa luottokortti.

Tällaista OP-Visa luottokorttia voi käyttää kulutusluottona päivittäisiin ostoksiin ja myös isompiinkin hankintoihin, sillä luottomääräksi kortissa voi hakea 1000 - 6000 euron summaa.

Tuotteista täsmäluotto ja pankkilaina on pankin puolesta suunniteltu kattamaan asiakkaiden yksittäisiä hankintakohteita, esimerkiksi remontin, kesämökin rakentamisen, tai vaikkapa näyttävät kesähäät.

Täsmäluottoa voit hakea summille 3000 - 15 000 euroa, ilman vakuuksia. Perinteinen OP pankkilaina on usein koroltaan edullisempi, summiltaan suurempi, ja sen hakemiseen tarvitaan hyväksyttävä vakuus, esimerkiksi asuntosi.

Joustoluotto on kulutusluotto-tuotteena tarkoitettu kattamaan menoja ennen palkkapäivää, pikavippien ja pienlainojen tavoin, 1000 - 8500 euron summille, ilman vakuuksia, esimerkiksi lomamatkan menoja paikkaamaan.

Joustoluotto toimii siten, että voit siirtää tätä myönnettyä joustoluotto rahaa käyttötilillesi oman OP-verkkopalvelusi kautta, vapaana olevan käyttövaran puitteissa.

Jatkuva luotto toimii joustoluoton tavoin, mutta on joustoluottoon verrattuna edullisempi vaihtoehto, johtuen siitä, että sen kautta otettuun lainaan tarvitaan vakuus, kuten vaikkapa asuntosi.

Voit hakea ja tutustua tarjolla oleviin Osuuspankin kulutusluotto tuotteisiin pankin verkkosivuilla, osoitteessa www.op.fi.

› Kulutusluotto OP