Kulutusluotto vertailu

Kulutusluotto vertailu suosituimpiin netistä löytyviin erilaisia kulutusluottoja rinta rinnan vertaileviin (ilmaisiin) palveluihin.

Kun vertailet lainoja netin kautta, on hyvä muista mikä erottaa kulutusluoton esimerkiksi vippilainasta. Useimmiten erotuksena on käytetty lainan suuruutta, siten, että alle 1000 euron luotot on luokiteltu vippilainoiksi.

Tosin 1.6.2013 uuden vippilainsäädännön myötä, joka sääntelee alle 2000 euron kokoisten lainojen maksimikorkoja, vippilainaksi saatetaan luokitella kaikki alle 2000 euron kokoiset luotot.

Yleensä myös kulutusluoton erottaa vippilainasta takaisinmaksuajan pituus ja takaisinmaksun tapa. Vippilainassa takaisinmaksu-ajat ovat lyhyitä (useimmiten muutama viikko) ja maksu tapahtuu yhdessä erässä, kun taas kulutusluottoa maksetaan takaisin useimmiten kuukausien tai vuosien yli, ja maksu tapahtuu erissä.

Yhteistä näille lainoille on kuitenkin useimmiten se, ettei kumpaankaan tarvita takaajia eikä vakuuksia. Koska summat ovat kulutusluotoissa suurempia, kulutusluoton hakijoiden luottokelpoisuus ja takaisinmaksukyky selvitetään yleensä yksityiskohtaisemmin kuin vippilainaajan.

Yhteistä on myöskin sekin, että usein lainojen vertailu eri tarjoajien kesken tuo huomattavia säästöjä vipin tai kulutusluoton hintaan, verrattuna siihen, että ottaisi ensimmäisen tarjolla olevan lainan.

Kulutusluottovertailu.com

Kulutusluottovertailu.com on nimensä mukaisesti kulutusluottoja useamman lainaajan välillä vertaileva nettipalvelu, joka ei veloita palvelustaan sivustolla kävijöitä.

Palvelussa voit yhdellä klikkauksella vertailla 1000, 1500, 2000, 2500, 3000, 3500, tai 4000 euron kokoiset kulutusluotot toisiinsa.

Lainat on järjestetty takaisinmaksun kokonaissuuruuden perusteella, siten että halvin tuloksista on aina päällimmäisinä tuloksissa. 

Palvelu ei näytä lainan todellisia vuosikorkoja, joten joudut laskemaan ja järjestämään lainat tämän kustannusperusteen perusteella itsenäisesti.

Kutakin vertailussa olevaa lainaa voi hakea suoraan netistä, ja hakuun liittyy usein useita reunaehtoja luottokelpoisuuden ohella, kuten minimi-ikä.

Vertailtaviin kulutusluottoa tarjoaviin palveluihin kuuluvat esimerkiksi Ostosraha, Nopsalaina, Halens, Risicum, Laina.fi, Credit24, sekä Euroloan.

Kulutusluottohaku.fi

Kulutusluottohaku.fi on toinen suosituista, ilmaisista kulutusluottoja vertailevista nettipalveluista, jonka tietokannasta löytyvät kulutusluotot lainasummille 500-20 000 euroa.

Palvelu on erittäin joustava, ja voitkin vertailla ja hakea tarjolla olevia kulutusluottoja perustuen useisiin sinulle tärkeisiin kriteereihin, kuten lainasummaan sekä lainasummaan, liittyen.

Kulutusluottojen hinnat ovat palvelussa rankattu suhteessa euro-kuluihin, muttei kuitenkaan todellisiin lainan vuosikorkoihin perustuen, joten joudut tekemään tämän vertailun itsenäisesti.

Palvelussa oleviin lainayrityksiin kuuluvat mm. Credit24, Euroloan, Ferratum, Halenslaina, Nopsalaina, Okmoney, Risicum, Vippi24, ja Vivus.

› Kulutusluotto vertailu