Kuningasvippi

Kuningasvippi on TEC Trust Equity Capital Oy:n tuottama pikalaina palvelu, josta voit vipata 50-300 euron summia, 14-28 vrk takaisinmaksu ajoilla.

Lainaehtoihin palvelussa kuuluvat muun muassa 19 vuoden minimi-ikä, Suomen kansalaisuus, sekä se, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti (ei luottohäiriömerkintöjä).

Kun olet jättänyt luottohakemuksesi, firma tarkistaa jättämäsi tiedot ja että ne vastaavat lainaehtoja, muun muassa Suomen Asiakastiedon rekisteristä luottotietojen suhteen, sekä Väestötietorekisteristä kansalaisuuden suhteen.

Ennen kuin aloitat vippilainan hakemisen palvelusta, sinun kannattaa tutustua luoton ehtoihin yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan, etenkin mitä tulee lainan todelliseen vuosikorkoon sekä vipin takaisinmaksun yksityiskohtiin.

Näistä todellisia vuosikorkoja käyttäen voit helposti vertailla eri vippifirmojen tarjouksia (sama luottomäärä ja laina-aika), parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Vippiluoton hakeminen ja takaisinmaksaminen

Lainahakemus on palvelussa mahdollinen sekä verkkolomakkeen kautta että SMS tekstiviestien avulla, mutta uutena asiakkaana sinun tulee aina ensin tunnistautua TUPAS verkkopankki tunnusten kautta.

Tunnistautumis-prosessin myötä saat oman, henkilökohtaisen PIN koodin, jota käyttäen voit hakea vippiä myös SMS viestien avulla.

Sinun kannattaa tutustua näiden tekstiviestien hintoihin, sillä ne on hinnoiteltu erikseen, ja tulevat maksettavaksesi, vaikka firma ei luottoa myöntäisikään.

Voit jättää luottohakemuksen palveluun 24/7, mutta hakemuksia käsitellään ja myönnettyjä lainaja maksetaan asiakkaille vain firman toimiston aukioloaikojen puitteissa.

Vippi maksetaan takaisin laskulla, jonka palvelu toimittaa kotiosoitteeseesi viikon kuluessa vipin nostamisesta, ja tästä laskusta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksun suorittamista silmälläpitäen.

Takaisinmaksu-aikoina palvelun pikalainoissa on 14-28 vrk, riippuen kuinka suuren vipin otit ja millaisin ehdoin.

Kun olet maksanut pienlainan takaisin ajallaan ja moitteettomasti, voit hakea yritykseltä uutta pikalainaa, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena vain yksi luotto kerrallaan.

Kuninkasvippi - Vippi Opas