Laatuvippi

Laatuvippi on oululaisen Annali Oy:n tuottama pikalaina palvelu, jonka kautta voit lainata 40 - 170 euron summia, 30 vrk takaisinmaksu ajalla.

Annali ei vaadi pikaluoton myöntämiseen vakuuksia tai takaajia, mutta sen sijaan ehtoihin kuuluu muun muassa...

...vähintään 18-vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, ei maksuhäiriömerkintöjä, matkapuhelinliittymä, sekä oma oma, henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa.

Matkapuhelinliittymien suhteen tarvitset palvelua käyttääksesi joko Soneran, Tele Finlandin, DNA:n, GSM Suomen, Elisan, Kolumbuksen, Ainan, tai Saunalahden liittymän.

Näiden ehtojen lisäksi ehtoihin kuuluu myös lainasummien porrastaminen, siten, että ensimmäinen laina voi olla 40 euroa, jonka maksettuasi voit hakea uutta lainaa joko 40 tai 50 euroa.

Kahden aiemman takaisin maksetun lainan jälkeen voit hakea myös 80 euron, kolmen aiemman takaisin maksetun lainan jälkeen voit hakea myös 100 euron lainaa, neljän aiemman lainan jälkeen 140 euron tai 170 euron lainaa.

Pikalaina palvelun käyttö ja pikaluoton takaisinmaksu

Palvelu ottaa vastaan hakemuksia 24 / 7, mutta lainahakemuksia käsitellään vain Annali Oy:n toimistoaikoina, arkisin kello 10 - 17.

Ennen varsinaista lainan hakemista sinun kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti lainan hakemisen ehtoihin, mukaanlukien haussa käytettävien tekstiviestien hintoihin, vipin todelliseen vuosikorkoon, ja muihin ehtoihin...

...jotka kaikki on lueteltu palvelun virallisilla nettisivuilla.

Osana lainan hakua sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen varsinainen lainan hakeminen tapahtuu tekstiviestejä käyttäen.

Koska tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla, voit hakea lainaa myös prepaid matkapuhelin liittymiä käyttäen.

Kun Annali on saanut hakemuksesi ja tarkistanut toimistoaikojen puitteissa mm. luottotietosi, saat luottopäätöksen matkapuhelimeesi ja lainaehdot sähköpostiisi.

Firma lähettää laskun vipin takaisinmaksua varten kotiosoitteeseesi, josta löytyy kaikki tarvittava tieto pikalainan takaisinmaksua varten.

Kullakin lainasummalla palvelun kautta on sama maksuaika, 30 vrk.

Laatuvippi - Vippi Opas