Laina 100

Laina 100 vippinä on yksi yleisimmistä pikalainasummista, keskimääräisen pienlainan ollessa Suomessa hieman yli 200 EUR.

Luonnollisesti 100 euron kokoisiin luottoihin löytyy useita eri vaihtoehtoja vippilainojen ohella, mukaanlukien siirrot omalle tilille luottokortilta, palkkaennakot työnantajalta, sekä panttilainaamot.

Varsinkin siirto omalle tilille luottokortilta on useille 100 euron lainaa harkitseville käyttökelpoinen vaihtoehto, koska luoton korko on usein erittäin kilpailukykyinen vippeihin verrattuna.

Lisäksi maksat lainan takaisin yhdessä muiden luottokortti-ostosten kanssa samalla laskulla.

Palkkaennakko työnantajalta on useille työntekijöille mahdollinen vaihtoehto, ja työnantaja saattaa myöntää tällaisen palkkaennakon ilman korkoa, joka tekee tästä vaihtoehdosta kaikkein edullisimman tavan lainata pieni summa ennen palkkapäivää.

Myös panttilainaamot ovat erittäin joustava vaihtoehto 100e lainojen ottamiseen, koska niiden tarjoamat luottojen korot ovat erittäin varteenotettavia verrattaessa sekä luottokortilta lainaamiseen että vippi-pikalainoihin.

Vippilainaaminen on kuitenkin yksi helpoimmista tavoista ottaa sadan euron luotto nopeasti, sillä rahat ovat yleensä (isoimmista vippilainaamoista) tilillä jo 30 minuutin sisällä luoton myöntämisestä (joka tapahtuu yleensä melkein välittömästi), klo 7-23 välisenä aikana.

100 euron lainoja myöntäviä vippifirmoja

Käytännössä kaikki Suomen yli 80:stä vippi-alan yrityksestä myöntävät 100e kokoisia pikalainoja lainaehdot täyttäville asiakkailleen.

Näistä 100e luottoja myöntävistä yrityksistä kourallinen on kuitenkin muita suosituimpia.

Näihin paljon käytettyihin ja suomalaisten luottamiin palveluihin kuuluvat muun muassa Aasa, Euroloan, Credit24, Suomivippi, OKMoney, Pikavippi.fi, Risicum, Vippi.fi, sekä Vivus.fi

Näistä yrityksistä OKMoney on yksi laadukkaimmista palveluista, voittaen esimerkiksi Taloustutkimuksen pienlainat ja kulutusluotot tutkimuksen yhteisvaikutus kategorian vuosina 2009, 2010, ja 2011.

Firma vippaa asiakkailleen 50-1000e summia, joihin voit hakea laina-aikaa 14 vrk, 30 vrk, tai 90 vrk, oman valintasi mukaan useissa lainasummissa.

Risicum on puolestaan ollut Suomen käytetyimpiä vippipalveluja perustamisestaan vuonna 2005 saakka, ja palvelua on käyttänyt yli 200 000 suomalaista.

Yritys lainaa 50 EUR - 1000 EUR summia pienlainoina, joihin maksuaikaa saa 14, 30, tai 90 vrk riippuen lainan suuruudesta ja omasta valinnastasi.

Vippi.fi on puolestaan Vipster Oy:n tuottama palvelu, osa Pohjoismaista Tact Group konsernia, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2006 saakka.

Yrityksen vippejä ovat ottaneet jo sadat tuhannet suomalaiset, ja tarjolla on joustava valikoima pikalainoja 50-1000 euron summille.

Jos haluat löytää vain halvimman pienluotto tarjouksen 100e lainaa varten, yksi hyvistä ja nopeimmista tavoista on käyttää tarjolla olevia pikaluottovertailu palveluja, kuten VippiVertailu.com sivustoa.

Laina 100 - Vippi Opas