Lainaa Heti

Lainaa heti on mahdollista saada useimmista vippifirmoista klo 7-23 välisenä aikana, jotka ovat Suomen lainsäädännön säätämät puitteet lainan maksulle asiakkaille.

Kun haet lainaa tyypillisestä pikalaina yrityksestä, lainahakemuksen voi useimmiten jättää 24/7, ja usein myös lainapäätös tulee välittömästi automatisoidun riski-analyysin jälkeen.

Suomen lainsäädännössä on kuitenkin lokakuusta 2009 ollut säännös, jonka mukaan yöllä (klo 23-07) myönnettyjä lainoja ei saa maksaa asiakkaiden tilille välittömästi, vaan ainoastaan klo 7-23 välisenä aikana.

Lainsäädännön säätämistä oli edeltänyt keskustelu etenkin perjantai ja lauantai öisin otetuista pikavipeistä, joissa mukana oli usein alkoholinkäyttö.

Lainsäädännön myötä nopeiden vippilainojen otto kuitenkin vaikeutui myös aivan normaaleille pikaluoton hakijoille, joilla nopeaa rahantarvetta esiintyy esimerkiksi Suomen öiseen aikaan, mutta lomalla ulkomailla, eri aikavyöhykkeellä.

Lainanmaksu klo klo 7-23

Jos haet lainaa klo 7-23 välisenä aikana, ja yritys on lainaehdoissaan määritellyt toimistoaikansa sisältämään tämän aikaperiodin, saat myönnetyn pienluoton usein alle puolessa tunnissa tilillesi...

...jos kyseinen yritys käyttää automatisoituja maksujärjestelmiä.

Esimerkiksi Risicum, Suomen suurin pikalaina yritys, jonka yhdysvaltalainen Dollar Financial Corp on omistanut vuodesta 2011, maksaa lainsäädännön puitteissa myönnetyt vipit noin 15 minuutissa.

Tosin Risicumin lainaehdoissa mainitaan nopeiden tilisiirtojen olevan mahdollista vain tileille pankeissa Nordea, Sampo, Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken, Tapiola Pankki, sekä Paikallisosuuspankit.

Muihin pankkeihin tilisiirto Risicumista kestää, pankista riippuen, 1-2 pankkipäivää.

Joissakin pienlaina yrityksissä lainan myöntämisprosessi kestää useita vuorokausia esimerkiksi siksi, että asiakkaan tulee ennen lainan myöntämistä hyväksyä lainaehdot kirjallisesti, postin kautta tulevan lähetyksen myötä.

Lainaa Heti - Vippi Opas