Lainaa Ilman Takaajia tai Vakuutta

Lainaa ilman takaajia tai vakuutta on mahdollista saada lähes kaikista kotimaisista pikalaina yrityksistä, poikkeuksena Businesspojat, jonka pienlainojen ehtoihin kuuluu vakuus tai pantti.

Suomalaisissa lainamarkkinoissa vakuuden tai pantin vaatimus liittyy moneen muuhun luottomuotoon, mm. panttilainaukseen.

Vippitoiminnassa takaisinmaksun "takeena" käytetään kuitenkin normaalisti muita mittareita, muun muassa luottotietojen tarkistamista sekä isommissa pikalainoissa vaatimusta vakituisesta työpaikasta.

Kansainvälisesti vippiluottoja on ollut tarjolla vuosikymmenten ajan (Suomessa vasta vuodesta 2005).

Näissä maissa, mm. Yhdysvalloissa, luoton saannin ehtona on usein ollut vakituinen työpaikka, ja lainaa on haettu "kottina", takaisinmaksun tapahtuessa palkkapäivän myötä.

Suurin osa kotimaisista pienlaina yrityksistä luottaa tarkistuksissaan luottotietojen ohella muun muassa Suomen kansalaisuuteen sekä julkiseen matkapuhelinliittymään.

Luottotiedottoman vipit

Suurin osa suomalaisista pikalaina yrityksistä tarkistaa lainanhakijoidensa luottotiedot.

Jos tästä rekisteristä (mm. Suomen Asiakastieto Oy) löytyy merkintä maksuhäiriöstä, tämä johtaa useimmiten luottohakemuksen hylkäämiseen.

Luottotiedot menettäneille vaihtoehdoiksi jäävät useimmiten panttilainaamot tai vaihtoehtoisesti Businesspojat vippifirman tarjoama vippilaina, jonka saamiseksi tarvitaan myös vakuutta.

Vakituisessa työsuhteessa olevien kannattaa myös kysyä palkkaennakon mahdollisuutta, ja hyvin työsuhteensa hoitaneille tällainen etukäteismaksu on yleensä hyvinkin helposti järjestettävissä yksityisen sektorin firmoissa.

Myös neuvottelut oman pankin kanssa saattavat johtaa kulutusluoton myöntämiseen, varsinkin mikäli asiakkaalla on pitkä ja moitteeton historia pankin asiakkaana.

Luottokorteista löytyy myös normaali olosuhteissa mahdollisuus siirtää tarjolla olevan limiitin puitteissa oma siirto pankkitilille, joka toimii lainana vippiluoton tavoin, takaisinmaksun tapahtuessa normaalin luottokorttimaksun yhteydessä.

Lainaa Ilman - Vippi Opas