Lainaa Netistä

Lainaa netistä aina kulutusluottojen tasolle tarjoaa osa pikalaina-alan yrityksistä, joiden toiminnan painopiste on kuitenkin usein alle 1000 euron pikaluotoissa.

Lainoissa vipeiksi luokitellaan yleensä netin kautta myönnettävät luotot aina 1000 EUR saakka, kun taas tätä suuremmat, ilman merkittäviä vakuuksia myönnettävät lainat luokitellaan useimmiten kulutusluotoiksi.

Kulutusluotoissa suurimmat toimijat ovat koko valtakunnan alueella toimivat pankit, kuten Nordea, jotka myöntävät kulutusluottoja netin kautta, muun muassa Nordea suoraan hakemuksena verkkopankkinsa kautta.

Näissä perinteisten pankkien kautta olevissa verkkohakemuksissa prosessi lainan hakemisen ja tilille maksamisen suhteen saattaa kestää huomattavasti kauemmin kuin vastaavan summan hakeminen vippifirmasta, mutta perinteisten pankkien kulutusluotoissa summat saattavat nousta aina yli 10 000 euron summiin saakka.

Pikalaina-alan yrityksissä tämä prosessi on normaalisti huomattavasti suoraviivaisempi, varsinkin alle 1000 euron lainasummissa, ja sisältää useimmiten merkittävinä laina-ehtoina esimerkiksi luottokelpoisuuden, Suomen kansalaisuuden & asuinpaikan Suomessa, ja täysi-ikäisyyden vaatimuksen.

Koska nämä perustiedot on tarkistettu nopeasti sähköisenä tiedusteluna esimerkiksi luottotietojen suhteen, saat yleensä lainapäätöksen vippifirmoista melkeinpä välittömästi, mutta Suomen lainsäädännön takia alan yritykset voivat maksaa tälläisiä luottoja asiakkaidensa tileille klo 7-23 välisenä aikana.

Vippi- ja kulutusluottoja netistä tarjoavat yritykset

Suomessa toimii useampi yritys, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat pikalainat aina 1000 euroon saakka, mutta myös tämän summan ylittävät lainat, joita myönnetään kulutusluottomuotoisesti pidemmillä takaisinmaksu-ajoilla ja kilpailukykyisillä vuotuisilla koroilla perinteisiin pankkien kulutusluottoihin verrattuna.

Aasa (aasa.fi) on yksi näistä vippi-alan firmoista, ja sen lainasummat nousevat aina 50 euron pikavipeistä 3000 EUR kulutusluoton luokan summiin saakka.

Firman lainaa netistä luotoissa laina-aikoina on 3 kk – 36 kk, joista pidemmät maksuajat ovat useamman erän takaisinmaksuja, kulutusluottojen tapaan. Aasan luotoissa lainasopimus toimitetaan aina kotiin kirjattuna kirjeenä, joten et tarvitse lainanhakuun pankkitunnuksia.

Samaan tapaan myös AA-Yleislaina (yleislaina.fi) tarjoaa summia, jotka nousevat kulutusluottojen tasolle, aina 2000 EUR saakka, mutta voit vipata paljon pienempiäkin summia, 50 euron tasolta eteenpäin.

Yleislainan luottoja haetaan verkkohakemuksena tai soittamalla asiakaspalveluun, ja takaisinmaksuun asiakkailla on aikaa 3-24 kk, riippuen kuinka suuren summan palvelusta ottaa pienlainana.

J.W. Yhtiöiden Reissuluotto.fi palvelu on myös yksi varteenotettava monipuolinen pikalaina palvelu netin yli, sillä sen kautta voi ottaa luottona summia aina 1500 EUR tasolle saakka, ilman vakuuksia tai takaajia.

Takaisinmaksu-aikaa palvelun kautta on 30-90 vrk, ja lainoissa on 20-vuoden ikäraja hakemiselle.

Voit myös käyttää Luoteen Sirtoxin nettipalvelua (vippiluotto.fi) lainanhakuun netin ylitse, ja palvelun lainasummat ovat joustavat aina pienemmistä vippilainoista 60 EUR ylöspäin kulutusluottotasoihin 2000 EUR saakka.

Laina-aikaa näihin luottoihin saa palvelusta 30 vrk – 120 vrk, minimi-ikänä lainanhakuun ollessa 20-vuotta.

Credit24.fi (jonka tarjoaa MCB Finance Finland), myöntää myös isompia lainasummia pienien vippilainojen lisäksi, 3000 euroon saakka. Laina-aikoina näissä luotoissa on 1 kk – 24 kk, riippuen kuinka suuren luoton valitset.

Lainaa Netistä – Vippi Opas