Lainacom

Lainacom on turkulainen vippilaina palvelu, jonka kautta voit joustavasti lainata lyhytaikaiseen rahantarpeeseen 50-1000 euroa, ilman takaajia tai vakuutta/panttia.

Palvelu on erittäin asiakasystävällinen, sillä pääset valitsemaan sekä lainasumman että lainalle tarjolla olevan takaisinmaksuajan (7-90 vrk) erittäin joustavasti.

Yritys tarjoaa myös etuja nopeille maksajille monissa vippiluokissa, siten, että saat alennusta takaisinmaksettavaan summaan, mikäli suoritat vipin takaisinmaksun tietyssä ajassa ennen eräpäivää.

Luoton hakemiseen palvelusta ei tarvita vakuutta tai takaajaa, mutta niiden sijasta lainaehtoihin kuuluvat mm. vähintään 18 vuoden ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa, sekä moitteettomat luottotiedot.

Ennen luotonhaun aloittamista sinun kannattaa tutustua lainan ehtoihin yksityiskohtaisesti, muun muassa vipin todellisten vuosikorkojen sekä takaisinmaksun yksityiskohtien suhteen.

Näistä varsinkin luoton todelliset vuosikorot ovat erittäin hyödyllisiä, sillä niiden avulla voit helposti vertailla vippien hintoja (samoille takaisinmaksuajoille ja summille) eri pikalainafirmojen välillä.

Pienlainan hakeminen ja takaisinmaksaminen

Lainaa haetaan palvelussa kahdella tavalla, joko tekstiviestein tai täyttämällä verkkolomake hakemus.

Uutena asiakkaana sinun tulee kuitenkin aina tunnistautua palveluun TUPAS verkkopankki tunnusten avulla, jonka jälkeen saat matkapuhelimeesi PIN koodin, jonka avulla SMS vippilaina haku on mahdollista.

Lainahakemuksen jättäminen on mahdollista 24/7, mutta myönnettyjä luottoja firma maksaa asiakkailleen vain ma-su klo 7-23 välisenä aikana, lakiin perustuen.

Kun olet jättänyt lainahakemuksen palveluun, yritys tarkistaa muun muassa luottotietosi Suomen Asiakastieto Oy:n tai muun vastaavan rekisterinpitäjän tiedoista, jonka jälkeen saat lainapäätöksen.

Vipin takaisinmaksamista varten yritys toimittaa sinulle laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksun suorittamista varten.

Kun olet maksanut vippisi takaisin ajallaan ja moitteettomasti, voit hakea palvelusta uutta pikalainaa, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena vain yksi luotto kerrallaan.

Lainacom - Vippi Opas