Lainasto

Lainasto Oy on turkulainen vippilaina nettipalvelu 20 - 1000 euron pienlainoille, joita voit hakea luottoa joko SMS viesteillä tai verkkohakemuksen avulla.

Et tarvitse luoton hakemiseen palvelusta esimerkiksi panttia, vakuutta, tai takaajia.

Niiden sijaan pienlainan myöntämisen ehtoihin kuuluvat esimerkiksi 20-vuoden minimi-ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa, eikä maksuhäiriömerkintöjä.

Kun olet jättänyt hakemuksen joko tekstiviestinä tai verkkohakemuksena, yritys tarkistaa jättämäsi tiedot muun muassa henkilötietojen (väestörekisterikeskus) ja luottotietojen suhteen (Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Finland Oy:n luottotietorekisteri).

Ennen kuin aloitat vippilainan hakemisprosessin, sinun kannattaakin tutustua palvelun lainaehtoihin yksityiskohtaisesti...

...varmistuaksesi että voit hakea luottoa ja että mm. hyväksyt lainan todelliset vuosikorot (joita käyttäen voit helposti verrata vippien hintoja yritysten välillä).

Suuremmissa luottosummissa lainan saamista on rajoitettu mm. ikärajan nostamisen kautta, siten että esimerkiksi 1000 euron lainan ikärajana on 25-vuoden ikä.

Lainaehtoihin voi tutustua yksityiskohtaisesti jo ennen luotonhakua firman virallisten nettisivujen kautta.

Pikaluoton hakeminen ja maksaminen takaisin

Uutena asiakkaana haet lainaa aina palvelusta verkkohakemuksena, jolloin tunnistaudut ensin TUPAS-verkkopankki tunnuksilla, luoden samalla henkilökohtaisen PIN koodin.

Tätä PIN koodia hyödyntäen voit jatkossa hakea vippiä myös matkapuhelimesta käsin, joka on kätevä vaihtoehto, jos nettiyhteyttä ei ole saatavilla.

Kun olet jättänyt vippiluotto hakemuksen ja firma on tarkistanut jättämäsi tietojen oikeellisuuden, saat lainapäätöksen, jonka jälkeen yritys maksaa vipin tilillesi klo 7-23 välisenä aikana (ma-su).

Takaisinmaksuun varattu aika riippuu millä ehdoilla ja kuinka suurta vippiä hait, aina 15 vrk:sta 90 vrk takaisinmaksu aikaan saakka.

Luoton takaisinmaksu tapahtuu laskua apuna käyttäen, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksun suoritukseen. Laskun voit tilata tulevaksi joko sähköpostilla, e-laskuna, tai paperisena versiona.

Suuremmissa summissa ja pidemmissä lainan takaisinmaksu-ajoissa maksu tapahtuu erinä, maksimissaan kolmessa erässä.

Lainan maksuohjelmaan on mahdollista hakea myös muutosta (14 vrk lisää maksuaikaa), helppoa SMS viestiä apuna käyttäen, johon ohjeet ja maksuohjelman muutoksen hinnasto löytyy palvelun nettisivulta.

Kun olet maksanut vippilainan moitteettomasti takaisin, voit hakea palvelusta uutta luottoa, sillä yhdellä asiakkalla voi olla avoimena ainoastaan yksi laina kerrallaan.

Lainasto - Vippi Opas