Lainatalo

Lainatalo on yksi Amex Rahoituksen aputoiminimistä, joka toimii palveluna "Televippi" nettisivuston kautta, tarjoten vipattavaksi 30 - 480 euron summia.

Palvelusta saataviin summiin Amex Rahoitus ei vaadi vakaajia tai vakuuksia, vaan niiden sijaan sen, että olet 18 vuotta täyttänyt, sinulla on moitteettomat luottotiedot, sekä olemassa oma, henkilökohtainen pankkitili.

Kuten kaikissa muissakin Amex Rahoituksen pikaluotto palveluissa, myös tämä palvelu käyttää porrastettua lainan myöntämistä sekä uusille että vanhoille asiakkailleen.

Tämä porrastus on toteutettu siten, että mikäli olet uusi, alle 20-vuotias asias, lainattava summa voi olle 30 tai 50 euroa, ja lainan maksimimäärä uusille, 20-vuotta jo täyttäneille asiakkaille on palvelun kautta joko 30 euroa,50 euroa, tai 80 euroa.

Vanhaksi asiakkaaksi yhden lainasummatason suhteen palvelussa tulee, kun on aiemmin maksanut kahdesti edellisen tason lainasumman ajallaan takaisin.

Vanhoille asiakkaille lainasummina voivat olla tämän porrastuksen myötä 30 euroa, 50 euroa, 80 euroa, 160 euroa, 240 euroa, 360 euroa, tai 480 euroa.

Palvelun käyttö Televippi-nettisivustolla

Pikaluottoa haetaan palvelusta tekstiviestien avulla, joiden hinnoitteluun osana lainanhakua kannattaa tutustua verkkosivuilta löytyvien ohjeiden ja ehtojen suhteen...

...samoin kuin varsinaisen lainan todellisten vuosikorkojen suhteen, jotka tietämällä voit helposti vertailla lainojen hintoja toisiinsa, ja valita halvimman ja sinulle sopivimman tarjolla olevista.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, Amex Rahoitus tarkastaa sekä luottotietosi että muut lainanehtoihin liittyvät tietosi (mm. osoitetiedot), jonka jälkeen lainapäätös tulee tekstiviestinä matkapuhelimeesi.

Kullakin lainasummalla on sama takaisinmaksu-aika, 14 vrk, jota voi tosin siirtää tekstiviestillä tapahtuvalla eräpäivän siirrolla, jonka hintaan ja ehtoihin kannattaa tutustua palvelun nettisivuilla.

Lainan takaisinmaksua varten Amex Rahoitus lähettää sinulle laskun, josta löytyviä tietoja käyttäen laina sekä lainan käsittely- ja toimituskulut maksetaan takaisin.

Lainatalo - Vippi Opas