Lainavara

Lainavara on espoosta käsin toimivan suomalaisen Amex Rahoitus Oy:n aputoiminimi vippitoiminnalle osana Televippi nettisivustoa.

Muihin Amex Rahoituksen tunnetuihin aputoiminimiin vippitoiminnassa kuuluvat muun muassa Credit1, Minilaina, sekä Vippikone...

...joten jos olet aikaisemmin tutustunut vippifirman muihin palveluihin, pystyt luultavimmin käyttämään myös tämän palvelunimen kautta tarjottavaa pikaluotto-palvelua ilman ongelmia.

Myöntääkseen pikalainan sinulle, Amex Rahoitus ei vaadi takaajia tai vakuuksia, mutta lainan ehtoihin kuuluvat sen sijaan mm. se, että kunkin lainaa hakevan tulee olla 18 ikävuotta täyttänyt, luottokelpoinen, Suomen kansalainen.

Lisäksi sinulla tulee olla oma, henkilökohtainen pankkitilisi, joka sijaitsee suomalaisessa pankissa.

Vähentääkseen omaa luottoriskiään, Amex Rahoitus on porrastanut lainojen myöntämisen summien suhteen sekä uusille asiakkaille että vanhoille asiakkaille.

Mikäli olet uusi lainan hakija, alle 20-v asiakkaille maksimilaina on 30 tai 50 euroa, kun taas lainasummana voi uusille 20-vuotta täyttäneille asiakkaille olla joko 30 euroa, 50 euroa, tai 80 euroa.

"Vanhaksi asiakkaaksi" palvelussa tulee, kun on maksanut kaksi edellisen tason lainaa ajallaan ja kokonaisuudessaan.

Vanhoille asiakkaille lainojen määrät voivat olla:

  • 30 euroa,
  • 50 euroa,
  • 80 euroa,
  • 160 euroa,
  • 240 euroa,
  • 360 euroa tai
  • 480 euroa.

Pikalainan hakuprosessi ja ehtoihin tutustuminen

Kaikkia pikaluottoja haetaan palvelussa tekstiviestein, joiden hinnoitteluun, palvelun ehtoihin, sekä tietysti myös luottojen todellisiin vuosikorkoihin kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti ennenkuin aloittaa lainan hakuprosessin.

Kaikki lainan ehdot ja kustannukset löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta, joista löytyvät myös eriteltyinä palvelussa käytettyjen tekstiviestien hinnoittelu.

Kun olet jättänyt lainahakemuksen palveluun, Amex Rahoitus tarkistaa tietosi muun muassa luottotietojen sekä osoitetietojen suhteen, mutta firma saattaa tarkistaa myös muita tietoja lainaehtojen täyttymisen selvittämiseksi.

Kaikilla lainasummilla on samanpituinen takaisinmaksu-aika, 14 vrk, johon tosin voit hakea pidennystä yksinkertaisella tekstiviestillä, jonka ohjeet löytyvät palvelun nettisivuilta, josta löytyy myös eräpäivän siirron hinta.

Pikaluoton takaisinmaksua varten Amex Rahoitus lähettää sinulle laskun, josta selviävät kaikki takaisinmaksua varten tarvittavat tiedot.

Lainavara - Vippi Opas