Lainax

Lainax on PetitTrade Oy:n toiminimi vippilaina markkinoilla, ja voit ottaa pienlainana palvelun kautta 50-300 euron summia, 14 vrk:n takaisinmaksu-ajalla.

Ennen kuin aloitat vippiluoto hakemisen prosessin yrityksestä, sinun kannattaa tutustua vipin lainaehtoihin yksityiskohtaisesti.

Et tarvitse luoton hakemiseen esimerkiksi takaajaa tai vakuutta/panttia, mutta niiden sijasta lainaehtoihin kuuluvat mm. vähintään 20 vuoden ikä sekä Suomen kansalaisuus, kuin myös moitteettomat luottotiedot.

Lainanhaku tapahtuu palvelun kautta porrastetusti.

Tämä porrastus on toteutettu siten, että ensimmäisellä kerralla voit hakea vain 50 euron luottoa, toisella kerralla maksimissaan 100 euroa, kolmannella kerralla max. 200 euroa, ja neljännen lainauskerran jälkeen max. 300 euroa kerrallaan.

Sinun kannattaa myös tutustua luottojen todellisiin vuosikorkoihin, joita käyttäen voit helposti vertailla pikalainojen hintoja eri pienluotto yritysten välillä.

Pikaluoton hakeminen ja maksaminen takaisin

Ennen kuin aloitat vippilainan hakemisen yritykseltä, sinun tulee tunnistautua TUPAS verkkopankki tunnusten avulla.

Tämän tunnistautumisen jälkeen voit aloittaa varsinaisen luoton hakemisen, joka tapahtuu verkkolomakkeen kautta, ja jossa mukana on erikseen hinnoiteltuja SMS tekstiviestejä (joiden hintoihin sinun kannattaa tutustua).

Voit jättää hakemuksen 24/7, mutta yritys käsittelee jätettyjä hakemuksia vain toimistonsa aukiolo-aikoina, ja hyväksyttyjä lainoja siirretään asiakkaiden tileille vain arkisin klo 10-18.

Vipin takaisinmaksua varten firma lähettää sinulle kotiosoitteeseesi paperilaskun, tai voit vaihtoehtoisesti valita myös laskun vain sähköposti osoitteeseesi.

Lasku sisältää kaikki tarvittavat tiedot luoton takaisinmaksua varten.

Kun olet maksanut vipin takaisin moitteettomasti, voit hakea uutta luottoa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi pikalaina kerrallaan.

Lainax - Vippi Opas