Lauroo Finance

Lauroo Finance on helsinkiläinen vippilaina yritys, jonka kautta voi ottaa pienluottoja Rahahana toiminimen kautta, 50-250 euron summille.

Et tarvitse luoton hakuun yrityksen kautta esimerkiksi vakuutta/panttia tai takaajaa.

Niiden sijasta lainaehtoihin kuuluvat esimerkiksi:

  • vähintään 18-vuoden ikä sekä
  • luottokelpoisuus, jotka yritys tarkistaa luotonhaun yhteydessä muun muassa luottotietorekisteristä.

Lisäksi lainasummiin liittyy erityisehtoja, siten, että uutena asiakkaana voit vipata maksimissaan 50-100 euroa, ja vanhana asiakkaana lainasummina (yli 21-vuotiaille) voi olla 50-250 euroa.

Ennen luotonhaun aloittamista sinun kannattaa tutustua vipin lainaehtoihin yksityiskohtaisesti, etenkin suhteessa luoton todelliseen vuosikorkoon ja takaisinmaksun yksityiskohtiin.

Näistä luoton todellista vuosikorkoa käyttäen voit helposti verrata pikalainan hintaa muiden vippifirmojen vastaaviin lainoihin (sama luoton summa ja takaisinmaksuaika), parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Pienlainan ottaminen ja maksaminen takaisin

Lauroo on tehnyt pikalainan hakemisen mahdollisimman joustavaksi asiakkaidensa kannalta, siten, että tarjolla ovat:

  • nettihakemukset,
  •  SMS tekstiviesti hakemukset, että
  • hakemukset soittamalla asiakaspalveluun.

Näistä sinun kannattaa tutustua SMS viestien avulla haettavien lainojen kustannuksiin yksityiskohtaisesti, sillä SMS viestit on tässä haussa hinnoiteltu erikseen.

Voit jättää pienlaina hakemuksen 24/7, ja myös lainapäätös tulee välittömästi, mutta myönnettyjä luottoja firma maksaa vain asiakaspalvelunsa aukioloaikoina, ma-pe klo 8-22 ja la klo 10-21.

Kun olet jättänyt luottohakemuksen palveluun, yritys tarkistaa mm. sekä luottotietosi että väestörekisteri tietosi, jonka jälkeen saat luottopäätöksen.

Myönnetyillä pikalainoilla on takaisinmaksuaikaa aina 14 vrk, eikä tähän eräpäivään ole mahdollista saada siirtoa, vaan eräpäivä on kiinteä.

Vipin takaisinmaksamista varten Lauroo lähettää sinulle kotiosoitteeseesi laskun, jonka voit halutessasi valita myös tulemaan vain sähköposti osoitteeseesi.

Kun olet maksanut ottamasi pienlainan takaisin ajallaan ja moitteettomasti, voit hakea (maksun palveluun kirjautumisen jälkeen) uutta vippiä, sillä kullakin asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi luotto kerrallaan.

Lauroo Finance - Vippi Opas