Luoteen Sirtox

Luoteen Sirtox Oy on hollolalainen pikavippi yritys, jonka pääasiallinen palvelu toimii www.vippiluotto.fi nettisivuston kautta.

Lainasummina firman palvelussa on 60-2000 euroa, joista 1000 euroa ylittävät summat luokitellaan usein lainamarkkinoilla jo kulutusluottoihin kuuluviksi summiksi.

Tästä johtuen yrityksen kautta tarjottujen pikavippien takaisinmaksuajat ovat maksimissaan myös hieman pidempiä, 120 päivää, kuitenkin minimissään 30 vrk, riippuen etupäässä lainasummasta.

Vipin hakemiseen et tarvitse takaajaa, vakuuksia, tai esimerkiksi panttia. Niiden sijasta lainaehtoihin kuuluvat mm. vähintään 20-vuoden ikä, luottokelpoisuus (ei maksuhäiriömerkintöjä), ja Suomen kansalaisuus.

Ennenkuin aloitat vippilainan hakemisen palvelusta, sinun kannattaa tutustua sopimusehtoihin yksityiskohtaisesti, muun muassa suhteessa vipin todellisiin vuosikorkoihin.

Näitä todellisia vuosikorkoja apunakäyttäen voit helposti vertailla pienlainoja eri palvelujen välillä (samansuuruisten ja saman maksuajan vippien suhteen).

Samoin vipin takaisinmaksun ehtoihin kannattaa tutustua tarkkaan, sillä palvelussa on mahdollista esimerkiksi hakea pienlainan eräpäivään siirtoa, jos sellaiselle siirrolle tarvetta ilmenee.

Pienlainan hakeminen Vippiluotto.fi sivuston kautta ja vipin maksaminen takaisin

Ennen kuin voit hakea lainaa yrityksen palvelusta, sinun tulee luoda oma, henkilökohtainen PIN-koodi, TUPAS-verkkopankki tunnusten avulla tunnistautumisen kautta.

PIN-koodi tarvitsee luoda vain kerran, jonka jälkeen voit hakea pienlainaa myös SMS viestein.

Lainasi summaa miettiessäsi ota huomioon lainan ehtoihin liittyvä erityispykälä vippisummien suhteen, jonka mukaan ensimmäinen laina on alle 23-vuotiaille maksimissaan 200 euroa ja yli 23-vuotiaille aina 600 euron summaan saakka.

Kun olet jättänyt luottohakemuksen joko SMS viesteinä (joiden kustannuksiin kannattaa perehtyä ennen lainaprosessin aloittamista) tai nettihakemuksena, firma tarkistaa jättämäsi tiedot.

Näihin taustatietojen tarkistuksiin kuuluvat esimerkiksi luottotietojen tarkistus luottotietorekisteristä sekä henkilötietojen tarkistus väestörekisterikeskuksesta.

Näiden tarkistusten jälkeen saat luottopäätöksen.

Vipin takaisinmaksua varten yritys lähettää sinulle kotiosoitteeseesi laskun, josta löytyvät yksityiskohtaiset tiedot pikalainan suorittamista silmälläpitäen.

Laskun eräpäivänä on lainasummasta ja lainaehdoista riippuen 30 vrk - 120 vrk (ja eriä on pidemmissä pikalainoissa usein enemmän kuin yksi). Eräpäivää on myös mahdollista siirtää yhden kerran.

Eräpäivän siirtoon löytyvät ohjeet aina nimenomaisesta laskusta, ja siirron hintana on lainan uudelleenjärjestelypalkkio, joka lisätään Sirtoxin toimesta lainan pääomaan.

Luoteen Sirtox - Vippi Opas