Luottotalo

Luottotalo on helsinkiläisen Nordicredit Oy:n pikalaina palvelu netissä, josta voit hakea vippinä 50 - 300 euroa, vaihtoehtoisesti joko 14 vrk tai 30 vrk takaisinmaksu ajalla.

Palvelu kuuluu Suomen suosituimpiin, ja Nordicreditin oman ilmoituksen mukaan vippiä on sen kautta ottanut yli 20 000 suomalaista.

Useimpien muiden pienlaina palveluiden tapaan et tarvitse vipin hakuun esimerkiksi takaajaa tai panttia/vakuutta.

Niiden sijaan lainan ehtoihin lukeutuvat esimerkiksi vähintään 21-vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, kunnossa olevat luottotiedot, sekä matkapuhelinliittymä (ei prepaid).

Lainan myöntämisen ehtoihin kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti ennen kuin aloitat hakuprosessin, varsinkin suhteessa luoton todellisiin vuosikorkoihin sekä takaisinmaksuun liittyviin ehtoihin.

Kun olet jättänyt vippiluoton hakemuksen palveluun, firma tarkastaa että tietosi vastaavat luoton ehtoja, muun muassa tekemällä luottotieto tiedustelun Suomen Asiakastieto Oy:n tietokantaan ja henkilötietojen suhteen väestörekisterikeskuksen vastaavaan tietokantaan.

Pienlainan hakeminen palvelusta ja vipin maksaminen takaisin

Voit jättää pikavippi hakemuksesi palveluun jokaisen vuorokautena, 24/7, mutta firman lainapalvelu on avoinna vain ma - pe klo 9.00-19.00 sekä la klo 9.00-16.00.

Lainan hakemiseen tarvitset tunnistautumista varten TUPAS-verkkopankkitunnukset.

Näiden verkkopankki-tunnusten avulla tunnistautumisen jälkeen voit hakea vippiä myös SMS viestien avulla, henkilökohtaista PIN koodia käyttäen.

Hakemuksen jättämisen jälkeen palvelu tarkistaa jättämäsi tiedot ja niiden vastaavuuden luoton myöntämisen ehtoihin, jonka jälkeen saat luottopäätöksen.

Myönnettyjä luottoja palvelu maksaa asiakkaiden tileille ainoastaan asiakaspalvelun toimistoaikojen puitteissa, ma-pe klo 9.00 - 19.00 ja la klo 9.00 - 16.00, ja siirrosta tulee myös vahvistus.

Lainan takaisinmaksu aikoina on vaihtoehtoisesti joko 14 vrk tai 30 vrk, ja tähän eräpäivään on mahdollista saada myös siirtoa.

Ohjeet tähän tekstiviestien avulla tehtävään eräpäivän siirtoon 7 vrk:lla, joka on mahdollista tehdä maksimissaan 4 kertaa, löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta.

Ohjeista löytyvät myös erittelyt maksuohjelman muutoksen hinnoista.

Kun olet maksanut pikavipin takaisin moitteettomasti, voit hakea palvelusta uutta pienlainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena ainoastaan yksi laina kerrallaan.

Luottotalo - Vippi Opas