Luottovippi

Luottovippi on Credit Market pikalaina yrityksen palvelu, jonka kautta voit vipata 50-300 euron suuruisia summia sekä verkkohakemuksena että tekstiviestein.

Lainan hakemiseen palvelusta et tarvitse vakuuksia/pantti tai takaajia, mutta sen sijaan erilaisiin lainan myöntämisen ehtoihin kuuluu esimerkiksi vähintää 19-vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, sekä luottotietojen moitteettomuus.

Ennen lainan hakemista, sinun kannattaa tutustua lainojen ehtoihin yksityiskohtaisesti...

...etenkin lainan hakemisen tekstiviesti kustannuksiin, pikavippien todellisiin vuosikorkoihin (joita käyttäen voit helposti verrata lainoja kilpailevien palveluiden hintoihin), ja muihin ehtoihin, muun muassa takaisinmaksun suhteen.

Pikavipin hakeminen ja pikaluoton maksaminen takaisin

Creditmarketin palvelussa lainaa haetaan joko verkkohakemuksena tai SMS-vippi pohjaisena tekstiviesti hakemuksena (jonka kuluihin kannattaa tutustua tarkkaan) ennen lainaprosessin aloitusta.

Lainahakemuksen voi jättää yritykselle 24/7, mutta myönnettyjä lainoja maksetaan vain firman toimistoaikojen puitteissa.

Kun palvelu vastaanottaa pikaluotto hakemuksesi, firma tarkistaa luoton myöntämiseen vaikuttavia seikkoja, muun muassa luottotietosi Suomen Asiakastieto Oy:stä, jonka jälkeen saat tiedon luottopäätöksestä.

Laina-aikoina palvelun vipeissä on 14-28 vrk, riippuen siitä, millaisin ehdoin hait pikaluottoa.

Creditmarket Oy lähettää vipin takaisinmaksua varten väestötietojärjestelmän mukaiseen kotiosoitteeseesi laskun, josta ilmenee kaikki tarvittava tieto pikalainan takaisinmaksua varten.

Kun olet maksanut vipin takaisin kokonaisuudessaan ja ajallaan, voit hakea yrityksen palvelusta uutta vippilainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla kerrallaan avoimena vain yksi pikaluotto.

Luottovippi - Vippi Opas