Massia

Massia on lapualaisen MMJ Laina Oy:n pikaluotto palvelu, josta voit vipata 70 ja 140 euron lainoja, myös prepaid ja salaisia matkapuhelin liittymiä käyttäen.

Prepaid ja salaiset liittymät ovat mahdollisia sen vuoksi, että tunnistautuminen palveluun tapahtuu TUPAS-verkkopankki tunnuksia apuna käyttäen, jonka myötä saadun PIN-koodin avulla voit tunnistautua myös tälläisistä liittymistä.

Vipin hakuun palvelusta ei tarvita vakuuksia, panttia, tai takaajia...

...joiden sijasta lainaehtoihin lukeutuvat esimerkiksi vähintään 21 vuoden ikä (enintään 69-vuotta), Suomen kansalaisuus, sekä myös vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Ennen lainan hakemista sinun kannattaa tutustua tarjolla oleviin luottoehtoihin yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan, varsinkin suhteessa lainan todellisiin vuosikorkoihin.

Näitä todellisia vuosikorkoja apunakäyttäen voit mm. vertailla vippitarjouksia eri firmojen välillä ja löytää itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Luottoehdot MMJ Laina Oy:n suhteen löytyvät "Lainaehdot" linkin takaa, josta voit myös tulostaa ne paperiversioksi.

Pienlainan hakeminen sekä vipin maksaminen takaisin

Vippiä haetaan palvelussa ensimmäisellä kerralla aina verkkotunnistautumisen kautta, jolloin tunnistaudut TUPAS-tunnuksilla, ja palvelu antaa sinulle henkilökohtaisen PIN-koodin.

TUPAS-verkkopankki tunnuksiin kuuluvat Osuuspankin, Nordean, Sampopankin ja Paikallisosuuspankin / Säästöpankin tunnukset.

Kirjautumisen jälkeen lainahakemus on mahdollista lähettää SMS tekstiviestillä, jossa mukana on PIN koodi tunnistautumista varten.

Ennen kuin aloitat lainan hakemisen prosessin, tutustu myös erikseen hinnoiteltuihin tekstiviestimaksuihin, jotka kuuluvat tähän hakuprosessiin, vaikka lainahakemuksesi hylättäisiin.

Lainaehtoihin kuuluu myös porrastukset, siten, että ensimmäisenä lainana on mahdollista hakea vain 70 euron suuruista luottoa, jonka moitteettoman takaisinmaksun myötä jatkossa myös 140 euron vipin hakeminen on mahdollista vanhoille asiakkaille.

Firman lainapalvelumme ottaa vastaan luottohakemuksia arkisin klo 9 - 18 välisenä aikana.

Takaisinmaksu aikoina hyväksytyissä luotoissa on 14 vrk, ja vipin maksu tapahtuu laskun avulla, jonka yritys toimittaa sinulle, ja josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot pikalainan suorittamista varten.

Kun olet maksanut aikaisemman vipin takaisin, voit hakea uutta luottoa palvelusta, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena vain yksi luotto kerrallaan.

Massia - Vippi Opas