Matti Kukkarossa

Matti Kukkarossa on helsinkiläisen FI Capitalin verkkopalvelu pienlainoille, josta 18-vuotta täyttäneet suomalaiset voivat hakea lainaa 50 - 300 euroa, verkkohakemuksena tai tekstiviesteinä.

Muihin lainaehtoihin kuuluvat esimerkiksi luottokelpoisuus (ei maksuhäiriömerkintöjä), vakituinen asuinpaikka Suomessa...

...sekä oma matkapuhelinliittymä, sähköpostiosoite, henkilökohtainen pankkitili, sekä verkkopankkitunnukset (Nordea, Osuuspankki, Sampopankki, POP, Säästöpankki, Aktia tai S-Pankki).

Kun olet jättänyt vippihakemuksen palveluun, FI Capital tarkistaa jättämäsi tiedot ja niiden vastaavuuden lainan ehtoihin, muun muassa luottotietojen suhteen.

Ennen kuin aloitat lainan hakemisen prosessin, sinun kannattaa tutustua firman nettisivuilta löytyviin lainaehtoihin yksityiskohtaisesti (esimerkiksi printtaamalla ehdot paperille ja lukemalla ja merkitsemällä poikkeuksellisen tärkeät kohdat).

Lainaehdoista kannattaa lukea läpi varsinkin lainojen todelliset vuosikorot, joita käyttäen voit helposti vertailla FI Capitalin pikaluottoja muiden vippifirmojen vastaava-ehtoisiin pienlaina tarjouksiin.

Pikavipin hakeminen ja luoton takaisinmaksaminen

Ensimmäinen lainauskerta yrityksen palvelussa tapahtuu aina siten, että sinun tulee tunnistautua TUPAS-verkkopankkitunnuksilla.

Kun olet hoitanut yhden pikavipin moitteettomasti palvelussa, tarjolle avautuu myös luoton hakeminen SMS tekstiviestien avulla (joiden hintoihin luotonhaun yhteydessä on hyvä tutustua ennen pienlainan hakua).

Vippihakemuksen jättämisen jälkeen FI Capital tarkastaa tietosi mm. väestörekisteristä ja Suomen Asiakastieto Oy:stä, jonka jälkeen saat lainapäätöksen joko matkapuhelimeen tai netin kautta (riippuen siitä miten hait lainaa).

Pienlainan takaisinmaksua varten firma lähettää laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot luottosumman takaisinmaksua varten.

Eräpäivinä palvelussa on joko 14 vrk tai 30 vrk, riippuen siitä, kuinka suurta lainaa tai millaisin ehdoin hait luottoa FI Capitalista.

Palvelun kautta on myös mahdollista siirtää tekstiviestien avulla vipin eräpäivää 7 vrk kerrallaan, erilliseen hintaan, tavalla, jonka yksityiskohdat löytyvät firman virallisilta nettisivuilta.

Kun olet maksanut pikavipin takaisin ja maksu on rekisteröitynyt palveluun, voit hakea firmalta uutta pienlainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi vippi kerrallaan.

Matti Kukkarossa - Vippi Opas