Maxmani

Maxmani on tamperelainen vippi alan yritys, jonka aputoiminimenä pikalaina markkinoilla on "Rahapuu", jonka kautta voit ottaa pienlainana 50-200 euroa, 14 vrk takaisinmaksu ajalla.

Rahapuun kautta pikaluottoa hakiessasi et tarvitse lainanhakuun esimerkiksi vakuutta/panttia tai takaajaa.

Niiden sijasta lainaehtoihin lukeutuvat esimerkiksi 21-vuoden vähimmäisikä vaatimus, Suomen kansalaisuus, vakituinen asuinpaikka Suomessa, sekä luottotietojen moitteettomuus (ei merkintöjä luottotietorekisterissä).

Myös lainasummiin liittyy erityisehtoja, siten, että lainasummia voi hakea porrastetusti isompaa, kun vanha vippi on maksettu.

Ennenkuin aloitat vippilainan hakemisen yritykseltä, sinun kannattaa tutustua lainan ehtoihin yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan, etenkin suhteessa lainanhaun kustannuksiin, vipin todellisiin vuosikorkoihin, sekä luoton takaisinmaksun ehtoihin.

Näistä varsinkin vipin todellinen vuosikorko on hyödyllinen tieto, koska sen avulla voit helposti vertailla luottojen hintoja (samoille summille ja takaisinmaksu ajoille) eri vippifirmojen välillä.

Vipin hakeminen Rahapuusta ja maksaminen takaisin

Uutena asiakkaana sinun tulee aina tunnistautua verkkopankki tunnuksia käyttäen, ja ensimmäinen hakemus tapahtuu tämän jälkeen verkkolomaketta hyödyntäen.

Tunnistautumisen yhteydessä saat myös oman, henkilökohtaisen PIN koodin, jonka avulla voit vanhana asiakkaana hakea jatkossa pikaluottoa myös matkapuhelimen avulla, tekstiviestejä käyttäen.

Sinun kannattaa tutustua näiden tekstiviestien hinnoitteluun osana hakuprosessia, sillä ne tulevat aina asiakkaan maksettavaksi, vaikka firma ei luottoa myöntäisikään.

Kun olet jättänyt vippihakemuksen, firma tarkistaa jättämäsi tiedot mm. luottotietojen suhteen, jonka jälkeen saat lainapäätöksen.

Kaikissa palvelun vipeissä takaisinmaksu-aikana on 14 vrk, johon ei ole mahdollista saada lisämaksuaikaa, vaan eräpäivä on aina kiinteä.

Vippi maksetaan takaisin laskulla, jonka Rahapuu toimittaa kotiosoitteeseesi. Tästä laskusta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksun suorittamista varten.

Kun olet hoitanut pikalainan takaisinmaksun moitteettomasti ja ajallaan, voit hakea palvelusta uutta lainaa (maksun rekisteröidyttyä Rahapuun tietokantaan), sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena vain yksi luotto kerrallaan.

Maxmani - Vippi Opas