MCB Finance Finland

MCB Finance Finland on Helsingistä käsin toimiva, Lontoon pörssissä noteerattu vippilaina firma, jolla on toimintaa Suomen ohella myös Virossa, Latviassa, ja Liettuassa.

Firman aputoiminimenä pikalaina markkinoilla on Credit24, yksi maan suosituimmista pienlaina palveluista.

Palvelusta on mahdollista lainata 50-3000 euron suuruisia summia, siten, että yli 1500 euron lainat luokitellaan palvelussa kulutusluotoiksi.

Et tarvitse lainaa hakiaksesi esimerkiksi takaajaa tai vakuutta, mutta niiden sijaan lainaehtoihin kuuluvat mm. vähintään 19 vuoden ikä sekä moitteettomat luottotiedot.

Lisäksi lainasummiin liittyy erityisehtoja, kuten se, että uutena asiakkaana voit vipita maksimissaan

Ennen kuin aloitat vippilainan hakemisprosessin, sinun kannattaa tutustua luoton ehtoihin, varsinkin suhteessa vipin todelliseen vuosikorkoon ja takaisinmaksun yksityiskohtiin.

Näistä etenkin lainan todellinen vuosikorko on hyödyllinen, sillä sen avulla voit helposti vertailla lainojen hintoja eri vippifirmojen välillä.

Pienlainan ottaminen ja takaisinmaksaminen

Uutena Credit24 asiakkaana sinun tulee ennen luotonhakua tunnistautua verkkopankkitunnuksilla (TUPAS), joko Nordean, Osuuspankin, Sampo Pankin, Aktian, S-Pankin, Tapiola Pankin, tai Handelsbankenin kautta.

Vippilainoina tarjolla on valittavanasi 50-1500 euron summia, joihin takaisinmaksuaikaa saa summasta riippuen 7-90 vrk.

Voit jättää luottohakemuksen 24/7, mutta hakemuksia käsitellään firman toimiston aukioloaikoina, arkisin klo 8-22, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12.00-18.00 välisenä aikana.

Lainaa voi hakea verkkohakemuksella, jonka lähettämisen jälkeen yritys tarkistaa jättämäsi tiedot, muun muassa luottotietojen suhteen, ja tämän jälkeen saat lainapäätöksen.

Vipin takaisinmaksua varten yritys lähettää sinulle laskun, jonka voit halutessasi valita tulemaan sähköpostiisi tai Postin NetPosti palveluun (jonka käyttö on ilmaista).

Palvelussa on myös mahdollista hakea lisää maksuaikaa, tavalla, joka on selitetty yksityiskohtaisesti (hinnastoineen) Credit24:n verkkosivuilla.

Kun olet maksanut vippiluottosi takaisin moitteettomasti, ja maksu on rekisteröitynyt yrityksen tietokantaan, voit hakea uutta pikalainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi luotto kerrallaan.

MCB Finance Finland - Vippi Opas