Minilaina

Minilaina (Amex Rahoitus) tarjoaa pikaluottoja luottotiedot kunnossa oleville 18-v. täyttäneille, joilla on oma matkapuhelinliittymä ja pankkitili kotimaisessa pankissa.

Palvelu on osa Amex Rahoituksen useampiakin aputoiminimiä, muihin kuuluessa esimerkiksi Televippi, Credit1, sekä Amex.fi...

...joten jos olet käyttänyt firman vippipalvelua aikaisemminkin, myös tämän palvelun käyttö tulisi olla tutun oloista, niin toimivuudeltaan kuin luotettavuudeltaankin.

Kuten muissakin Amex Rahoituksen vippipalveluissa, myös tämän palvelun lainasummat on porrastettu sekä vanhoille että uusille asiakkaille.

Tämä porrastus toimii siten, että uudet alle 20-vuotiaat asiakkaat voivat lainata maksimissaan 30 euroa tai 50 euroa.

Mikäli olet yli 20-vuotias uusi asiakas, maksimilainan määrä on palvelusta joko 30 euroa, 50 euroa, tai 80 euroa.

Vanhan asiakkaan statuksen saa, kun maksaa ajallaan ja kokonaisuudessaan kaksi alemman tason lainaa takaisin.

Vanhoille asiakkaille mahdollisia lainasummatasoja ovat 30 euroa, 50 euroa, 80 euroa, 160 euroa, 240 euroa, 360 euroa, sekä 480 euroa.

Pikaluoton hakemisprosessi palvelusta ja takaisinmaksu

Palvelun kautta haetaan pikalainaa aina tekstiviestein, joiden hinnoitteluun ja lainojen todellisiin vuosikorkohin (kuin myös muihin ehtoihin) kannattaa tutustustua tarkasti jo ennen lainan haun aloittamista.

Amex Rahoitus käyttää nykyisin sähköistä tunnistautumispalvelua, pankkien verkkotunnuksilla, joka tarkoittaa mm. sitä, että voit hakea lainaa palvelusta myös salaisella puhelinnumerolla tai yritysnumerolla.

Kun olet jättänyt lainahakemuksen, Amex Rahoitus tarkistaa lainan ehtojen mukaiset tiedot, muun muassa luottotiedot sekä osoitetiedot, ennen lainapäätöksen tekemistä, jonka saat tekstiviestinä matkapuhelimeesi.

Kaikissa palvelun lainoissa takaisinmaksuaikana on 14 vrk, johon tosin voit hakea pidennystä ja eräpäivän siirtoa yksinkertaisella tekstiviestipyynnöllä, jonka ohjeet löytyvät palvelun nettisivuilta...

...jossa kannattaa tutustua myös eräpäivän siirron kustannuksiin.

Kun olet maksanut lainan takaisin ja se on kirjautunut Amex Rahoituksen tietojärjestelmään, voit hakea uutta lainaa firmalta, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla kulloinkin vain yksi avonainen laina olemassa vippifirman kautta.

Minilaina - Vippi Opas