Minivippi

Minivippi on Calmer Oy:n tuottama pikalaina palvelu, josta 18-vuotta täyttäneenä voit lainata summia aina 50-300 euron välillä.

Et tarvitse pikavipin hakemiseen palvelun kautta takaajia tai vakuuksia/panttia, vaan niiden sijaan lainan hakemisen ehtoihin kuuluvat minimissään 18-ikävuoden lisäksi muun muassa...

...Suomen kansalaisuus, Suomen kansalainen, häiriöttömät luottotiedot, oma julkinen matkapuhelinliittymä, sekä henkilökohtainen pankkitili joko Nordeassa, Osuuspankissa, Sampo Pankissa, tai Säästöpankissa.

Ehtoihin lukeutuvat myös lainan määrän porrastaminen siten, että uutena asiakkaana voit lainata joko 50 tai 100 euroa, kun taas vanhat asiakkaat voivat lainata myös summia (portaittain) 150, 200, 250, tai 300 euroa.

"Vanha asiakas" käsite Calmer Oy:n palvelussa tarkoittaa sitä, että olet aiemmin hakenut kahdesti edellisen tason pikavippiä palvelusta, ja olet maksanut lainan ajallaan ja kokonaisuudessaan moitteettomasti takaisin.

Sinun kannattaa tutustua pikaluoton ehtoihin yksityiskohtaisesti ennen vipin hakemisen aloittamista, etenkin suhteessa lainan todellisiin vuosikorkoihin, lainan hakemisen kuluihin, sekä muihin ehtoihin.

Pikalainan hakemisprosessi sekä vipin maksaminen takaisin

Calmerin palvelussa on kaksi tapaa hakea pikavippiä, joko verkkohakemuksena, tai tekstiviestein (jolloin sinun kannattaa tutustua lainan hakemisen tekstiviestien hintoihin).

Lainan hakemisen prosessi alkaa TUPAS verkkopankki tunnuksilla tunnistautumisella, jonka jälkeen uudet asiakkaat (tai ne joiden tiedot ovat muuttuneet) tekevät aina verkkohakemuksen lainalleen.

Jo aiemmin lainanneet asiakkaat voivat hakea pikaluottoa palvelusta myös tekstiviestein (ei kuitenkaan prepaid liittymällä).

Lainahakemuksia Calmer ottaa vastaan ja käsittelee vuorokauden ympäri 24/7, mutta myönnettyjen hakemusten rahat siirtyvät tilillesi vasta firman toimiston aukiolo-aikoina, ma-su 8 - 23.

Ennen lainahakemuksen hyväksyntää tai hylkäämistä yritys tarkastaa mm. luottotietosi ja muita luoton myöntämiseen vaikuttavia taustatekijöitä, jonka jälkeen saat tiedon luottopäätöksestä.

Calmer lähettää takaisinmaksua varten kotiosoitteeseesi laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot vipin takaisinmaksua varten.

Eräpäivää (14 vrk tai 30 vrk, riippuen millä ehdoilla otit vipin) on myös mahdollista siirtää tekstiviestillä, johon ohjeet löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta.

Kun olet maksanut pikalainan takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan, ja maksu on rekisteröitynyt Calmerin tietokantaan, voit hakea uutta vippiä, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi pikaluotto palvelusta.

Minivippi - Vippi Opas