Mobiloan

Mobiloan kuuluu Amex Rahoitus Oy:n vippi aputoiminimiin, jonka lainat tarjotaan "Televippi" palvelun kautta, summille 30 - 480 euroa, 14 vrk takaisinmaksu ajalla.

Amex Rahoitus ei vaadi pikalainoilleen takaajia tai vakuuksia, mutta lainaamisen ehtoihin lukeutuvat sen sijaan muun muassa 18 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, sekä oma, henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa.

Lainaamiseen liittyviin ehtoihin kuuluvat myös maksimilaina summat, jotka on palvelussa rajoitettu sekä uusille että vanhoille asiakkaille, porrastetusti.

Jos olet uusi, alle 20-vuotias asiakas, lainasummina voivat olla joko 30 euroa tai 50 euroa.

Mikäli olet yli 20-vuotias, lainasummat ovat puolestaan tällöin 30 euroa, 50 euroa, tai maksimissaan 80 euroa.

"Vanha asiakas" status palvelussa täyttyy, kun on aiemmin hakenut edellisen tason vippiä, ja maksanut lainan takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan.

Vanhoille asiakkaille vippilainojen tasot ovat 30 euroa, 50 euroa, 80 euroa, 160 euroa, 240 euroa, 360 euroa, sekä maksimissaan 480 euroa.

Pikaluoton haku palvelusta ja lainan takaisinmaksu

Kuten muissakin Amex Rahoituksen vippipalveluissa, myös Televipin kautta lainan hakeminen tapahtuu tekstiviestein...

...joiden hintoihin, lainan todellisiin vuosikorkoihin, ja muihin ehtoihin kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti ennenkuin aloittaa lainanhaun prosessin.

Ehdot ja hinnoittelu löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta.

Kun olet hakenut lainaa palvelusta, Amex Rahoitus tarkistaa luottotietosi ja muut lainan myöntämiseen vaikuttavat taustatiedot, muun muassa osoitetiedot.

Näiden tarkistusten jälkeen saat tekstiviestinä tiedon siitä, myönnetäänkö pikalaina vai ei.

Takaisinmaksuun aikaa on kullekin lainasummalle 14 vrk, jota voi eräpäivänä siirtää yksinkertaisella tekstiviestillä, johon ohjeet löytyvät palvelun nettisivuilta (jossa kannattaa tutustua myös eräpäivän siirron hintaan).

Amex Rahoitus toimittaa takaisinmaksua varten laskun, josta löytyvät kaikki takaisinmaksuun tarvittavat tiedot. Voit valita laskun tulevan myös sähköpostiisi (ohjeet löytyvät palvelun www-sivuilta).

Mobiloan - Vippi Opas