MoneyOnline

MoneyOnline vippi palvelun (joka toimii osana "Televippiä") kautta voit lainata 30-480 euron summia, lainausprosessin tapahtuessa yksinkertaisia tekstiviestejä käyttäen.

Palvelun tuottaa Amex Rahoitus, jonka muihin aputoiminimiin kuuluvat myös mm. Credit1, Amex.fi, sekä Minilaina...

...joten jos olet käyttänyt jotakuta näistä muista vippifirman palveluista ennestään, olet kotona myös tämän palvelun lainanhaku prosessin ja takaisinmaksun suhteen.

Kuten muissakin Amex Rahoituksen tuottamissa vippipalveluissa, myös tämän palvelun lainasummat on porrastettu, takaisinmaksuriskin pienentämiseksi, niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille.

Uutena asiakkaana alle 20 vuotiaat voivat hakea ensilainana joko 30 euron tai 50 euron summia, kun taas yli 20-vuotiaille tarjolla olevat lainasummat ovat 30 euroa, 50 euroa, tai 80 euroa.

Vanhaksi asiakkaaksi palvelussa määritellään sellaiset palvelua käyttäneet, jotka ovat aiemmin hakeneet edellisen tason vippiä, ja maksaneet lainat takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan.

Vanhana asiakkaana voit lainata joko 30 euroa, 50 euroa, 80 euroa, 160 euroa, 240 euroa, 360 euroa, tai 480 euroa, porrastetusti.

Pikalainan hakeminen ja takaisinmaksaminen palvelusta

Niinkuin muissakin Amex Rahoituksen pikaluotoissa, myös tässä palvelussa lainan hakeminen tapahtuu matkapuhelinta ja tekstiviestejä käyttäen.

Koska nykyisin Amex Rahoituksen kautta on mahdollista käyttää verkkopankki-tunnuksilla tunnistautumista, niin vipin hakeminen myös salaisilla numeroilla sekä yrityspuhelimilla on mahdollista palvelusta.

Kun olet tutustunut lainan ehtoihin, lainan haussa käytettyjen tekstiviestien hintoihin, ja lainan hintaan (varsinkin todellisen vuosikoron suhteen), ja lähettänyt lainahakemuksesi, Amex Rahoitus tarkastaa mm. luottotietosi, ennen lainapäätöksen tekoa.

Lainapäätös lähetetään puhelimeesi tekstiviestinä, ja maksuaikaa kullakin Amex Rahoituksen kautta otetulla pikalainalla on 14 vrk.

Eräpäivää on mahdollista siirtää yksinkertaisella tekstiviestillä, jonka kustannuksiin ja prosessiin voi tutustua palvelun nettisivuilla, josta löytyy myös selvitys siitä, miten voit tilata laskun pikavipistä suoraan sähköpostiisi.

Kun olet maksanut vipin kokonaisuudessaan, voit hakea uutta yrityksen kautta, sillä kullakin asiakkaalla voi olla avoimena ainoastaan yksi pikalaina kerrallaan.

MoneyOnline - Vippi Opas