Moneypoint

Moneypoint on savonlinnalaisen Credit Point Finland Oy:n vippipalvelu, jonka kautta voit 19-vuotta täyttäneenä hakea pikalainaa summille 50-500 euroa.

Credit Point Finland tarjoaa rinnakkaispalveluna myös toista vaihtoehtoa, palvelunimeltään "Luottopiste" (luottopiste.fi), jonka valikoima ja tarjonta on pitkälti samankaltaista.

Hakeaksesi vippilainaa palvelusta, et tarvitse takaajia tai vakuuksia/panttia.

Niiden sijaan lainaehtoihin kuuluvat esimerkiksi minimissään 19 vuoden ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa, sekä oma julkinen matkapuhelinliittymä (ei kuitenkaan prepaid-liittymä)...

kuin myös sähköpostiosoite, oma henkilökohtainen pankkitili ja TUPAS tunnukset verkkopankkiin jossakin suomalaisista pankeista: Nordea, Osuuspankki, Sampopankki, Handelsbanken, Säästöpankki, Paikallisosuuspankki, tai Aktia.

Sinulla ei myöskään voi olla häiriöitä luottotiedoissa.

Ennen lainan hakemista kannattaa tutustua palvelun ehtoihin yksityiskohtaisesti, mukaanlukien pikalainojen todelliset vuosikorot, tekstiviestihakemusten hinnoittelu, sekä muut lainaan liittyvät ehdot, myös takaisinmaksun suhteen.

Vippilainan hakeminen ja maksaminen takaisin

Palvelussa lainaa voidaan hakea sekä verkkohakemuksella että tekstiviestipohjaisesti (jonka hinnoitteluun kannattaa tutustua lainaehdoista).

Yritys ottaa pikalaina hakemuksia vastaan 24/7, mutta hakemuksia käsitellään ja myönnettyjä lainoja maksetaan ainoastaan yrityksen toimistoaikojen puitteissa: ma-pe 9-22 sekä la 10-15.

Kun olet jättänyt hakemuksesi palveluun, Credit Point Finland tarkistaa luottopäätöstä varten mm. luottotietosi Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä ja henkilö- ja osoitetiedot väestörekisterikeskuksesta...

...mutta tarpeen vaatiessa myös muita tietoja esim. matkapuhelin operaattorilta.

Tämän jälkeen saat tiedon lainapäätöksestä.

Maksuaikaa palvelun vipeillä on vähintään 21 päivää ja enintään 42 päivää, ja voit hakea eräpäivään myös helposti siirtoa, tekstiviestihakemuksella, jonka ohjeet ja hinnoittelu löytyy palvelun virallisilta www-sivuilta.

Kun olet maksanut vippisi takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan (laskulla, jonka Credit Point Finland lähettää postitse), voit hakea uutta pikalainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi kulloinkin olla avoimena ainoastaan yksi vippiluotto yritykseltä.

Moneypoint - Vippi Opas