Nanolaina

Nanolaina on helsinkiläinen vippipalvelu, johon voit lähettää vuorokauden ympäri hakemuksen 50-1000 euron pikaluotolle (myönnettyjä lainoja maksetaan klo 7-23).

Palvelun käyttämiseen ei vaadita takausta tai vakuuksia/panttia, mutta niiden sijasta laina-ehtoihin kuuluvat esimerkiksi...

...että sinun tulee olla 21-70 vuoden ikäinen, luottokelpoinen Suomen kansalainen, ja lisäksi sinulla tulee olla julkinen matkapuhelin liittymä (kanta-asiakkailla myös salainen tai prepaid-liittymä) sekä pankkitili suomalaisessa pankissa.

Yritys on laittanut erikoisehtoja myös vippisummiin, siten, että uutena asiakkaana ensilaina voi olla maksimissaan 50-100 euroa.

Vanhana asiakkaana palvelua myös jatkossa käyttävät voivat ottaa lainoja porrastetusti, siten että toinen laina: 50-150 euroa, kolmas laina: 50-200 euroa, neljäs laina 50-250 euroa, viides laina 50-300 euroa, kuudes laina 50-400 €, jne aina tuhannen euron portaaseen saakka.

Ennen lainaprosessin aloittamista yrityksen kautta, sinun kannattaa tutustua luoton ehtoihin yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan, varsinkin suhteessa lainan todellisiin vuosikorkoihin (joiden avulla voit vertailla vippihintoja muiden firmojen tarjouksiin).

Pienlainan hakemisprosessi sekä maksaminen takaisin

Palvelussa pienlainoja haetaan joko verkkolomakkeen tai tekstiviestien avulla, siten, että sinun tulee uutena asiakkaana ensin tunnistautua verkkopankkien TUPAS tunnuksilla, jonka jälkeen saat henkilökohtaisen PIN-koodin.

Ensimmäinen vippihakeminen tapahtuu aina verkkolomakkeella.

Prosessissa saamaasi PIN-koodia käyttäen voit jatkossa hakea lainaa myös matkapuhelimella ja tekstiviestein, joiden hintoihin ja käyttötapoihin sinun kannattaa tutustua jo ennen kuin aloitat SMS-pikalainan hakemisen.

SMS-vippihakuun liittyy myös erityisehto, jonka mukaan voit tällä metodilla hakea lainana vain summia 50-400 euron välillä.

Kun olet jättänyt hakemuksesi palveluun, yritys tarkastaa että jättämäsi tiedot vastaavat lainan ehtoja, tekemällä mm. luottotieto kyselyn, ja tämän jälkeen saat luottopäätöksen.

Firma lähettää sinulle takaisinmaksua silmälläpitäen laskun joko kotiosoitteeseen, tai voit vaihtoehtoisesti valita laskun lähetyksen Netpostiin, joka tosin edellyttää että sinulla on olemassa (ilmainen) Netpostitili.

Eräpäivinä palvelun pikavipeissä on 14 vrk, 30 vrk, tai 15+15 vrk (kahdessa maksuerässä tapahtuva suoritus), ja näihin eräpäiviin voit myös hakea siirtoa tekstiviestien avulla.

Ohjeet ja hinnasto maksuaikataulun muutoksen tekemiseen löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta.

Suorittaessasi vippilainan maksun moitteettomasti ja kokonaisuudessaan, voit hakea (maksun rekisteröidyttyä palvelun tietokantaan) uutta pienlainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi pikalaina kerrallaan.

Nanolaina - Vippi Opas