NDN-Yhtiö

NDN-Yhtiö on haminalainen pikalaina alan yritys, jonka aputoiminimenä vippimarkkinoilla on "Suomivippi".

Kuten suurimmassa osassa muitakaan vippipalveluja, et tarvitse lainanhakuun firman kautta takaajia tai vakuutta/panttia.

Niiden sijasta Suomivippi palvelun lainaehtoihin lukeutuvat esimerkiksi vähintään 18 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, vakituinen asuinpaikka Suomessa, sekä moitteettomat luottotiedot.

Lisäksi myönnettäviin lainasummiin liittyy erityisehtoja mm. siten, että uusille asiakkaille myönnettävät lainasummat ovat maksimissaan 400 euroa (ja vaatimuksena on tällöin 25 vuoden ikä).

Ennen lainahakemusprosessin aloittamista palvelussa sinun kannattaa tutustua lainaehtoihin yksityiskohtaisesti, etenkin suhteessa vippien todellisiin vuosikorkoihin ja lainan takaisinmaksuun liittyviin ehtoihin.

Näistä vippien todellisten vuosikorkojen avulla voit helposti verrata vippien hintoja (sama lainamäärä ja laina-aika) toisiinsa eri pikalaina yritysten välillä, parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Pikaluoton hakeminen ja maksaminen takaisin

Uutena asiakkaana haet pikalainaa palvelusta aina verkkolomakkeen avulla, TUPAS verkkopankki tunnistautumisen kautta.

Tämän tunnistautumisen yhteydessä saat oman, henkilökohtaisen PIN koodin, jota käyttäen voit vanhana asiakkaana hakea jatkossa vippiä vaihtoehtoisesti myös SMS tekstiviestien avulla.

Voit jättää luottohakemuksen 24/7, mutta palvelusta myönnetyt pikalainat maksetaan asiakkaiden tilille vain ma-su klo 7-23 välisenä aikana, lakiin perustuen.

Kun olet jättänyt lainahakemuksesi palveluun, yritys tarkistaa jättämäsi tiedot muun muassa luottotietojen suhteen Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä tai muusta vastaavasta tietokannasta, jonka jälkeen saat lainapäätöksen.

Lainan takaisinmaksamista varten firma toimittaa sinulle laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot luoton lyhentämistä varten.

Maksuaikoina NDN:n vipeissä on 30, 60, tai 90 vrk, riippuen lainaamastasi summasta ja minkälaisin takaisinmaksu-ehdoin vipin otit. Tähän eräpäivään ei ole mahdollista saada jatkoaikaa, vaan se on kiinteä.

Kun olet maksanut vippiluoton takaisin ajallaan ja moitteettomasti, ja maksu on rekisteröitynyt palvelun tietokantaan, voit hakea yrityksestä uutta pikalainaa, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena vain yksi luotto kerrallaan.

NDN-Yhtiö - Vippi Opas