Netti Vippi

Netti vippi on OK Money Finance Oy:n tarjoama pikalaina palvelu, josta voit ottaa pienlainana 60-1000 euron luottoja, 14, 30, tai 90 vrk:n takaisinmaksu-ajoilla.

Lainaamiseen palvelun kautta ei lainaehtojen mukaan tarvita esimerkiksi takaajaa tai vakuutta/panttia.

Niiden sijasta luoton hakemisen ehtoihin kuuluvat muun muassa minimissään 18-vuoden ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa, sekä moitteettomat luottotiedot.

Lainojen summia on myös lainaehdoissa säädelty siten, että 18-vuotiaalle maksimi vippi on 240 euroa, 20-vuotiaalle 360 euroa, sekä 23-vuotiaalle aina maksimiin (1000 euroa) saakka.

Isommissa lainoissa vippi maksetaan takaisin aina usemmassa erässä, esimerkiksi 1000 euron vipissä on aina kolme maksuerää.

Rajoituksia löytyy myös riippuen siitä, haetko pikaluottoa uutena vai vanhana asiakkaana.

Ennenkuin aloitat pikaluoton hakemisen prosessin, sinun kannattaa tutustua lainaehtoihin kokonaisuudessaan, etenkin suhteessa lainan todellisiin vuosikorkoihin ja takaisinmaksun yksityiskohtiin.

Lainan hakemisen prosessi ja luoton maksaminen takaisin

Lainaa haetaan palvelussa nettilomakkeen avulla, mutta prosessissa tarvitaan myös matkapuhelinta, sillä mm. ilmoitus lainarahojen siirrosta tilillesi ilmoitetaan SMS viestillä.

Voit hakea luottoa 24/7, mutta myönnettyjä luottoja maksetaan asiakkaille vain lainmukaisina maksuaikoina, klo 7-23 välillä, jolloin myös firman asiakaspalvelu-numero on toiminnassa.

Kun olet jättänyt lainahakemuksen palveluun, firma tarkistaa jättämäsi tietojen vastaavuuden lainaehtoihin, muun muassa vertaamalla tietojasi joko Suomen Asiakastiedon ja/tai Bisnode Finland Oy:n luottotieto-rekisteriin.

Vipin takaisinmaksua varten OK Money Finance lähettää kotiosoitteeseesi laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot vipin maksamista varten.

Maksuohjelmaa on myös mahdollista siirtää, ja ohjeet ja hinnasto tähän eräpäivän siirtoon löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta.

Kun olet maksanut ottamasi vipin takaisin ajallaan ja moitteettomasti, voit hakea uutta luottoa, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena vain yksi pikalaina kerrallaan.

Netti Vippi - Vippi Opas