Ninnin Pikalaina

Ninnin Pikalaina on Seinäjokelaisen Arctic Freetime Servicen vippilainapalvelu, jonka lainaamat summat vaihtelevat välillä 50-200 euroa.

Yrityksen myöntämän pikalainat on tehty asteittaisiksi, siten, että uusille, 20 vuotta täyttäneille asiakkaille maksimilainamäärä on 50 euroa ja uusille, vähintään 24-vuotiaille asiakkaille maksimilaina on 100 euroa.

Kanta-asiakkaiksi luokitelluille vanhoille asiakkaille, joilla on takanaan ainakin yksi ajallaan takaisinmaksettu laina, toinen laina on maksimissaan 100 euroa, kolmas 150 euroa (edellyttäen edellisen lainan takaisinmaksua ajallaan), ja neljäs laina 200 euroa.

Lainan hakija voi määritellä lainan takaisinmaksuajaksi vaihtoehtoisesti joko 14 tai 30 vuorokautta, joka valintana vaikutta myös lainan kokonaiskustannuksiin.

Pikavipin myöntämiseen Arctic Freetime Service edellyttää ikärajojen ohella myös Suomen kansalaisuutta, vakituista osoitetta Suomessa, sekä puhdasta luottotietorekisteriä (ei maksuhäiriömerkintää).

Lisäksi lainan hakijalla tulee olla omassa käytössään julkinen matkapuhelin (ei prepaid), sähköpostiosoite, henkilökohtainen pankkitili, sekä omat verkkopankkitunnukset (Nordea, Osuuspankki, Sampopankki, Handelsbanken, Säästöpankki, Paikallisosuuspankki, tai Aktia).

Ninnin Pikalaina Vippiluotot

Palvelu toimii nettiosoitteessa www.ninninpikalaina.fi, josta käsin lainaa voi hakea verkkohakemuksena.

Samassa osoitteessa voit myös tutustua lainan ehtoihin, usein kysyttyihin kysymyksiin, ja ajankohtaisiin palvelun hintoihin, sekä firman yritysrekisteriotteen sisältämään informaatioon.

Firma käyttää laskutuksessaan perinteisiä postin kautta tulevia laskuja, jotka lähetetään lainan myöntämisen jälkeen ykköspostissa kotiosoitteen.

Arctic Freetime Service myöntää uuden lainan samalle lainaajalle vasta, kun entinen laina on maksettu pois (14 tai 30 vrk maksuajan puitteissa).

Ninnin Pikalaina - Vippi Opas