Nopea Vippi

Käsite nopea vippi vaihtelee vippilaina firmalta toiselle, mutta nopeimmillaan voit saada lainapäätöksen pikalainan hakemuksellesi vuorokauden ympäri lähes välittömästi.

Lainapalveluissa vippien suhteen on kuitenkin huomattavia eroja, jonka takia sinun tulee tutustua lainaehtoihin yksityiskohtaisesti ennenkuin laitat haun menemään.

Lainaehdoissa normaalisti kerrotaan miten lainaprosessi yrityksessä tapahtuu, ja miten nopeasti nopeimmillaan voit saada rahat tilillesi (mukaanlukien kuinka nopeasti / hitaasti rahat tulevat eri pankkiryhmittymiin).

Tyypillisiä lainaehtoja ovat esimerkiksi:

  • se, että lainapäätös tehdään sen päivän kuluessa jona hakemus on jätetty,
  • jotkut lainaajat lähettävät kirjatun kirjeen lainapapereineen ja -ehtoineen, joka hidastaa prosessia.

Näiden hitaampien vaihtoehtojen vastapainona markkinoilla on yrityksiä, jotka tekevät lainapäätöksiä 24 tuntia päivässä viikon läpi.

Suomessa on kuitenkin lainmuutoksen kautta estetty yölliset (klo 23-07) vippilainan maksut tileille, joten rahat tulevat yöllsestä lainapäätöksestä huolimatta tilille vasta toimistoaikoina, aikaisintaan aamu 7:ltä.

Kaksi erittäin suosittua vippifirmaa, joiden kautta on mahdollista saada nopeita lainapäätöksiä, ovat Risicum sekä Ferratum.

Risicumin hakemukset 24 tuntia
päivässä viikon läpi

Yhdysvaltalaisen pörssilistatun Dollar Financial Corpin omistama Risicum on monipuolinen vippilainaaja, jolta voit mm. hakea pikalainaa halutessaan ilman tekstiviestikuluja, verkkohakemuksena pankkitunnuksin.

Firman toiminta kuuluu myös lainapäätösten suhteen markkinoiden nopeimpiin, ja voit saada lainapäätöksen myös yöllä, siten, että hyväksytyt rahat maksetaan tilille toimistoaikoina (klo 7-23).

Myös muissa oheispalveluissaan Risicum luottaa nopeuteen, voit mm. lainanhaun prosessin aikana valita laskun sähköpostiin...

...ja myös lainaehdot tulevat tällöin sähköpostiisi.

Ferratum Finland - yksi maan
vanhimmista pikalainaajista

Suomen vanhimpiin pikavippejä tarjoaviin yrityksiin kuuluva Ferratum Finland on toimintansa aikana tehnyt yli 1 500 000 vippilainaa suomalaisille (tätä kirjoittaessa mennessä).

Firma on tullut suomalaisten parissa tunnetuksi nopeutensa lisäksi myös siitä, että yritys pyrkii olemaan asiakkailleen mahdollisimman edullinen kaikissa suhteissa.

Tämä näkyy mm. siinä, että voit tehdä Ferratumin kautta nopean ja ilmaisen verkkohakemuksen pankkitunnuksiasi hyödyntäen.

Nopeimmillaan saat lainapäätöksen toimistoaikoina, kun taas toimistoaikojen ulkopuolella tulleet hakemukset käsitellään firman auettua.

Nopea vippi sivulta takaisin vippi vertailut etusivulle