Nordic Rahoitus

Nordic Rahoitus on turkulainen vippilaina yritys, jonka toiminimenä pikalaina markkinoilla on "Rehtivippi", josta voit ottaa pienluottona 50-200 euron summia.

Yrityksen palvelun kautta haettaviin luottoihin ei tarvita takaajia tai vakuutta/panttia.

Niiden sijasta luotonannon ehtoihin lukeutuvat muun muassa vähintään 21 vuoden ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa, sekä moitteettomat luottotiedot.

Lisäksi lainattaviin summiin liittyy erityisehtoja siten, että ensimmäisellä kerralla voit vipata firmalta maksimissaan 50 euroa, ja jatkossa portaittain siten, että toinen vippi voi olla maksimissaan 100 euroa, jne.

Sinun kannattaa tutustua lainaehtoihin kokonaisuudessaan ja yksityiskohtaisesti ennen kuin aloitat vipin hakemisen, etenkin suhteessa lainan hakemisen kustannuksiin (esimerkiksi tekstiviestien hinnoittelun suhteen), sekä vipin todellisiin vuosikorkoihin.

Näistä pikalainan todellisia vuosikorkoja käyttäen voit helposti vertailla vippien hintoja (samalle summalle ja laina-ajalle) eri pienluotto yritysten tarjousten välillä, parhaan hinnan löytämiseksi.

Pienluoton hakemisprosessi sekä luoton maksaminen takaisin

Palvelussa voidaan hakea pikalainaa sekä verkkolomakkeen kautta että tekstiviestein.

Uutena asiakkaana sinun tulee kuitenkin ensin tunnistautua palveluun käyttäen TUPAS verkkopankki tunnuksia, jonka myötä saat oman henkilökohtaisen PIN koodin, jonka avulla myös matkapuhelimen kautta SMS lainan hakeminen tulee mahdolliseksi.

Tekstiviestien kautta lainaa hakiessasi ota huomioon, että näistä viesteistä aiheutuvat kustannukset tulevat maksettavaksesi, vaikka firma ei luottoa myöntäisikään.

Voit jättää luottohakemuksesi 24/7, mutta firma maksaa asiakkailleen myönnettyjä pienlainoja vain ma-su klo 7-23, lakiin perustuen.

Vippi maksetaan takaisin laskulla, jonka yritys toimittaa kotiosoitteeseesi, ja tästä laskusta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksun suorittamista varten.

Voit myös hakea eräpäivän siirtoa / lisää maksuaikaa, palvelun virallisten nettisivujen kautta, josta myös löytyvät tällaisesta maksuaikataulun muutoksesta aiheutuvat kustannukset.

Kun olet maksanut vipin takaisin moitteettomasti ja suoritus on rekisteröitynyt firman tietokantaan, voit hakea uutta pikaluottoa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi pienlaina kerrallaan.

Nordic Rahoitus - Vippi Opas