Nordicredit

Nordicredit on helsinkiläinen vippilaina yritys, joka toimii pikalaina markkinoilla toiminimen "Luottotalo" kautta, josta voit vipata 50-300 euroa kerrallaan.

Yritys on yksi markkinoiden suosituimpia, ja sitä on käyttänyt (firman oman arvion mukaan) jo yli 20 000 suomalaista lyhytaikaisen rahoitustarpeensa täyttämiseen.

Kuten useimmissa muissakin pienlaina palveluissa, et tarvitse lainanhakuun esimerkiksi takaajaa tai vakuutta

Niiden sijasta ehtoihin lukeutuvat esimerkiksi vaatimus vähintään 21 vuoden iästä, Suomen kansalaisuus, kunnossa olevat luottotiedot, sekä omassa nimissä oleva julkinen (ei prepaid) matkapuhelinliittymä.

Sinun kannattaa ennen lainaprosessin aloittamista tutustua yrityksen lainaehtoihin kokonaisuudessaan ja yksityiskohtaisesti, etenkin suhteessa luoton takaisinmaksuun, vipin todelliseen vuosikorkoon, ja hakuprosessin kustannuksiin.

Näistä vipin todellisen vuosikoron avulla voit myös helposti vertailla (samalle lainasummalle ja takaisinmaksuajalle) vippitarjouksia muistakin pikalaina yrityksistä, parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Pikalainan ottaminen ja takaisinmaksaminen Ainalaina palvelussa

Palvelussa luottoa haetaan joko verkkolomakkeen avulla tai tekstiviestein, jota varten tarvittavan PIN koodin saat verkkopankki tunnuksilla tapahtuvan ensimmäisen tunnistautumisen yhteydessä.

Lainahakemuksen voi Ainalaina palveluun jättää 24/7, mutta myönnettyjä lainoja maksetaan vain firman asiakaspalvelun aukioloaikoina, ma-pe 9-19 sekä la 9-16.

Kun olet jättänyt lainahakemuksesi, yritys tarkistaa jättämäsi tiedot ja niiden vastaavuuden lainaehtojen vaatimuksiin, muun muassa luottotietojen moitteettomuuden suhteen.

Laina-aikoina firman vipeissä on 14 vrk tai 30 vrk, ja takaisinmaksu tapahtuu laskua käyttäen, jonka saat kotiosoitteeseesi.

Tästä laskusta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksun oikeaa suorittamista varten.

Kun olet hoitanut ottamasi pikalainan moitteettomasti ja ajallaan palveluun (ja maksu on rekisteröitynyt yrityksen tietokantaan), voit hakea uutta pienluottoa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi pikalaina kerrallaan.

Nordicredit - Vippi Opas